fbpx

Vrei sa ramanem prieteni?

 • Blog

Zilele trecute am facut o lansare in care tu ai fost ales, printre multi altii, sa primesti o reducere pentru a deveni Membru VIP Bianual sau Anual. Codul de reducere il gasesti aici.

Fiecare investitie a ta in tine, va genera rezultate de 10 ori mai mari in VIITOR. Nu crede, verifica!

Aceasta reducere de 10% pentru Pachet Anual Membru VIP este deschisa la cativa oameni apropiati mie care cunosc, practică si au propria lor intelegere despre dezvoltare. Eu il ajut pe cel care se ajuta pe el insusi.

Astfel, reducerea de 10% este valabila pentru doar 100 dintre cei mai apropiati oameni cu care lucrez si voi lucra. Pachetul Anual membru VIP devine – 855 ron.

 

 

Uite ce primesti:

 • Acces FULL si Download la 9 Cursuri Video, pe care le gasesti AICI.
 • Acces FULL si Download la 9 Cursuri AUDIO, pe care le gasesti AICI.
 • 12 intalniri de o ora fiecare pe Skype sau fata in fata cu mine (stabilirea intalnirilor o poti face scriind la contact@alexandruplesea.ro)
 • Discount 30% in magazin pentru oricare dintre Planurile GalbenPortocaliu sau Rosu
 • Primesti exercitii practice pentru nevoile tale. E nevoie doar sa scrii despre situatia ta la contact@alexandruplesea.ro
 • Acces la webinarii, precum si exercitiile saptamanale le vei primi pe adresa de e-mail.
 • Acces la urmatoarele cursuri. Vei fi anuntat pe e-mail atunci cand vor fi lansate si disponibile in contul tau. Urmatorul curs va fi cel de Conectare cu Sinele Interior.
 • Acces GRATUIT la Seminarele pe care vor avea loc in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj, Bacau, Constanta, Iasi 1 data pe an. Vei primi invitatia cu data si locul prin e-mail.

Pachetul VIP nu este pentru oricine si nici nu il voi oferi la oricine.

Insa pentru ca l-am creat cu mare drag din Stiinta Occidentului si Intelegerea Orientului, il voi oferi aceluia care doreste din toata fiinta lui sa isi dezvolte mintea, inima si trupul.

Aceasta reducere de 10% este valabila pana pana Vineri, 27 Decembrie 2019, la miezul noptii

Acum ai 2 optiuni:

 1. Investesti 71 Ron pe luna pentru Educatia Ta si primesti 9 Cursuri VIDEO si AUDIO – la ce am facut in 2019 si voi face in 2020. (…doar un Curs Video costa 490 Ron)
 2. Nu investesti pentru ca esti multumit cu viata ta.

Pentru varianta 2, e foarte bine, ramanem prieteni.

Pentru varianta 1, e foarte bine, primesti Exercitiile Practice Online si pe Skype pentru directia TA si incepem treaba.

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search