fbpx

Un mare obstacol spre sănătate

  • Blog

Una din sigurele, certe si ușor de dedus forme de agravare a funcțiilor și posibilităților de evoluție a omului, este fără discuții, curentul electric împreuna cu radiațiile electromagnetice (radio, tv, telefon etc.).

Pe lângă marea lor contribuție in viețile noastre, ele au efecte toxice nefolosite și negăsite în mass-media, pentru că le-ar agrava creșterea și încasările.

Oricât de mult ne dorim sănătatea, ea este condiționată de mai multe aspecte: Divinitate, nutriție, păcate, radiații și sugestii sau stări negative.
Acestea contribuie la starea generală a omului, aducând sau îndepărtând echilibrul său interior.

Curentul electric, prin toate formele sale, radiații, fire cu tensiune înaltă, wi-fi, este dispus în casă sau la birou în funcție de necesitate. El acumulează și eliberează o mare cantitate de informație, prin sau fără fire. La fel face și telefonul nostru.

Căutând, orice biped cu echilibru la cap, va recunoaște câtă energie trece prin noi, oriunde stăm în mediu social. Nu poate măsura exact, ci doar dacă are predispoziție la anumite frecvențe care survolează prin el sau pe lângă.

Adunând momentele pline de date, frecvențe, unde, vibrații, curent electric care ne înconjoară pereții unde locuim, putem observa că acestea ne bombardează constant.

O simplă verificare a opririi acestora, o faci într-o pădure de brad, pini sau molid. Oriunde sunt conifere dese și verzi tot anul. Acolo vibrațiile sunt oprite, semnal la telefon nu ai, iar corpul tău se vindecă acolo. Te energizezi vei spune.

Mintea noastră este un organ care este afectat de aceste vibrații. Cei care locuiesc în zonele foarte aglomerate, vor primi în fiecare secundă, mii de biți care se intersectează cu gândurile lor. Astfel, omului îi este modificată traiectoria rațională dorită.

Unul dintre cursurile mele este dedicat formării unui gând cu impact, puternic și nemodificat.
Acest curs de Putere si Performanta Mentala este in format Video, Audio si PDF.

Radiațiile puternice și constante, din păcate, duc la boli ca leucemia, cancer, problemele ale sistemului reproducător si osos, afectarea sistemului nervos si imunitar.

Între timp, îți las câteva lucruri din acest curs aici, ca să-ți formezi sănătatea în tine:

  • Învață pranayama – vei ajuta oxigenarea creierului si, automat, creșterea memoriei;
  • Exersează neurobica – faci lucruri cu mâna sau piciorul mai puțin dominant;
  • Stai mai mult in natura – oriunde poti, chiar si florile din casă te ajută;
  • Ocolește zonele unde vezi antene mari;
  • Cumpără detectoare de radiații electromagnetice;
  • Antifonează sau betonează impotriva undelor zona unde locuiesti sau muncești;
  • Consuma lichide multe si ia pauza la maximum o ora;
  • Faci exercitii de creștere a puterii mentale, din curs.

Curentul electric cu toate derivatele sale este util și înspăimăntător în același timp. El aduce sau oprește evoluția, pentru că am ajuns să depindem de el.
Totuși, forma echilibrată pe care o văd pentru tine este să folosești strict pentru utilitate (spre construcția ta), și nu amuzament, divertisment sau bârfe sociale (radio, știri).

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search