fbpx

Uite ce lucruri formidabile ți-am pregătit

Cu avertismentul aferent, fără să sălășluiesc în vreo stare de autoînvinovățire, am strâns din mai multe puncte cardinale ale planetei pe care trăim, mai multe învățături despre enorma complexitate de lucruri și atitudini care se numește OM.

Promovarea actuală a dezvoltării personale, este atât de distanțată și pierdută de cunoașterea reală a omului, încât putem vedea că „terapia o dezvăluie cutărescu și o pune la dispoziția enoriașilor săi dornici de beatitudine necontrolată și lascivă sufletului lor”, cam în acest mod educația este ghidată prin cărți, mass-media, articole și site-uri.

Evident, mă voi scuza în avans, prin precizarea că Adevărul despre OM nu îl știe decât Creatorul său. Iar noi, îndărătnicii doar speculăm și prognozăm pentru a ne „afla în treabă”.

Așa cum Creatorul controlează Creația, așa și grădinarul controlează gradina, iar sculptorul sculptura. Drept urmare, prin vastele mii de manuale scrise în încercarea de a arăta diferite aspecte intrinseci pe care omul le are și prin care recunosc că am pierdut destul de multă vreme parcurgându-le.

Fără să mai te țin în suspans, am trudit prin toate continentele să desfac învățătura fiecăreia și prin toate ramurile terapeutice, extrăgându-le esența, să aduc ceva ce îți poate fi de folos pentru practica rânduirii interiorului tău către Tatăl nostru Comun Creator.

Fiecare dintre noi suntem rezultatul influențelor exterioare, iar prin deciziile noastre, neconforme cu una din legile sacre și anume: „metalizarea activă a consecințelor faptelor noastre”, devenim atrofiați mental (dar nu noi, alții) în utilizarea măsurării efectelor a ce gândim, simțim și mâncăm.

Iar pentru că nu avem aceste consecințe educate în psihismul nostru, faptele noastre sunt ghidate de plăcere, confort, relaxare și dorințe (hobby-uri). Într-un astfel de mediu cald și îmbietor, niciun om nu poate avea momente grele și conflictuale pentru a-și antrena voința.

Lipsa de antrenament a voinței se vede în momentele de iritare, frustrare, așteptări și nemulțumiri. Toate acestea trag energia noastră în jos, iar ceea ce ne propunem să facem cu voința noastră, nu se realizează.

Dar uite, pentru că vreau și pot să contribui, mai jos este cum pot pune umărul în direcția asta:

Youtube Live, 7 iunie – Întrebări și răspunsuri
Youtube Live, 14 iunie – 8 Efecte când nu avem Concentrare și Focalizare
Youtube Live, 21 iunie – Disciplina minții: Concentrarea, Atenția și Focalizarea
Webinar, 28 iunie: 8 Practici Orientale pentru Creștere Concentrare și Focalizare

Deci în fiecare zi de luni de la ora 21.00.
Fiecare Live va fi în jur de 40-50 minute, iar Webinarul, după cum știi cca. 90 minute.

În cazul în care dorești aceste puteri mentale să fie activate și folosite în serviciul viitorului tău, las la decizia ta dacă vrei să participi la aceste 4 evenimente sau să îți folosești timpul tău prețios spre alte interese și planuri personale.

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search