fbpx

Uite 3 Atitudini din Natura care aduc rezultate rapide!

Uite 3 Atitudini care aduc rezultate rapide

Din startul acestei scrisori pentru tine, ma induplec in fata ta si te-as ruga sa tii deoparte anumite ganduri de judecata pe care le-ai trimite spre mine.

Voi spune din ce stiu, nu din ce cred. Pentru ca am verificat aceste atitudini inainte sa ti le spun aici.

Atitudinile pe care le voi spune, nu sunt stranse din cursuri sau seminare si nici din autori, speakeri sau traineri actuali. Ele fac parte din legile Naturii si sunt legate de practica omului in relatie cu aceasta.

Natura este exemplul pe care omul il are la indemana. Legile de acolo sunt si la noi, si legile noastre sunt si in regnurile inferioare noua si asa mai departe.

Aventura acestor 3 atitudini incepe:

  1. Creaza-ti cursul voit si intentional de ganduri si idei. La fel cum un rau se duce cu o directie spre a umple o apa mai mare. La fel gandurile tale vor umple o minte mai mare.
  2. Planteaza seminte in subconstientul tau. Alege cu potrivire cuvintele pe care le zici in cap si prin gura. Ele vor creste 100%, asa ca alege-le cu sarguinta si atentie.
  3. Cauta sa transformi, nu sa schimbi. Orice business sau relatie care nu merge, transforma-l prin puterea data de Natura tie. Transformarea este dovada naturii catre noi: scoarta, frunzele, mineralele, trunchiul, semintele – toate se transforma constant pentru servirea unui scop mai inalt.

Aceste procese au fost perfectionate de legile naturii. Omul care se uita la Tv, se uita la altii; care se uita la Natura, se uita la el insusi.

Atitudinile care dau rezultalte, in orice business sau job esti, se afla si aici. 30 de practici in 10 Videouri, pe care le dau spre verificare celor cu dorinta de a trece prin procesele naturale de crestere, dezvoltare si contributie prin Business si antreprenoriat.

Rezultatele dorite de om sunt apropiate sau indepartate de legile naturii. Iar fizica nimeni nu o pacaleste. Procesele care decurg din Natura, oriunde aici pe Pamant si in Cosmos sunt: Cresterea, Distrugerea, Rafinarea, Boala, Reinnoirea si Regenerarea, insa despre fiecare vom vorbi separat.

Cel ce intelege procesele naturii, isi face loc mai rapid spre un loc cert pe podiumul rezultatelor.

Spre exemplu, un alergator bun tine cont de vreme. Un bun om de afaceri, de orele zilei. Un om de decizie, de armonia comuna din jur. Un gladiator, de puterea animalelor. Un medic, de substantele naturale de preparare. Un psiholog, de mecanica naturii. Un sportiv de nutrienti si alimente. Un preot, de energia divina.

Observam ca activitatile omului sunt gasite si raportate in procesele naturii. Atunci cand omului ii iese ce vrea, le vede si le intelege. Cand nu-i iese ce vrea, nu le vede si nici nu le intelege.

Pe tine, draga prieten, daca ai reusit sa mentii non-judecata si in aceasta scrisoare, atunci te apropii de Natura si te vei folosi de ea in viitor. Ea te va ajuta si ghida atunci cand anumite carari ale tale din viata sunt fara directie.

Daca tot a venit vara si noi ne-am inflorit, draga prieten, eu te invit nu doar sa stai in natura si sa o admiri, ci sa o lasi sa-ti fie ghid si directie prin intelegerea si observatiile pe care tu le cauti la ea.

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search