fbpx

Ce te-ar face să te cunoști mai bine?

scoala ezoterica

Omul nu poate să-și oprească nevoile.
Nu intră în discuție cele fiziologice, ci acelea interioare: importanța, iubirea, certitudinea, incertitudinea, contribuția și creșterea.
Prin modul în care omul își administrează zilnic doze cu anumite valori din aceste nevoi, el se va regăsi într-o continuă căutare. Nevoia este un drog bun pentru că îl pune pe om la muncă, iar munca hrănește omul cât și interiorul său.

Munca de a obține nevoile noastre este patrimoniul cu care orice om se mândrește. Când îl întrebi, cine este, el va spune ce muncește. Identificarea omului cu munca sa, este ca albina cu mierea. Ea va munci toată viața, identificându-se cu obișnuințele consoartelor sale din stup. Nu va ști să stea. Omul, în aceeași măsura, aduce în prim plan dezvoltarea sa prin munca.

Munca înnobilează sufletul, iar sufletul se hrănește prin efortul trupului.

Pentru ca munca noastră să capete un sens mai clar asupra sufletului omului, cât și a tuturor activităților trupului, de la bani până la job, afaceri, căutări, am lucrat în ultimii 2 ani să creez un site prin care omul să-și ia ce are nevoie mai repede și mai simplu pentru nevoile sale.

Scoala Ezoterica este pentru nevoile omului de regăsire, evoluție și de materializare a ceea ce vrea fiecare. Ezoteric este pentru inițiați, pentru cei care caută în continuu secretul și înțelesul vieții frumoase și împlinite.

Siteul va emite cate un post săptămânal pentru cei Înscriși.
Acesta va fi trimis pe email și are scopul de transforma durerea în voință, frica în iubire, gândurile în înțelegere.
Aceste virtuți pot fi adunate și zidite în om când funcțiile sale emoționale, mentale, cât și instinctiv – motorii sunt observate și înțelese corespunzător.

Cunoașterea omului a fost și este una dintre cele mai mari nevoi umane.
Nimeni nu poate înțelege alt om, dacă el nu se înțelege pe el însuși.
Fiecare funcție a omului trebuie înțeleasă de către el însuși pentru a putea fi capabil să înțeleagă funcțiile altuia. Virtutea constă în transformarea omului spre a fi capabil de înțelegere a acestor funcții.

Biblioteca pe care siteul o are acum este un START pentru fiecare să obține un înțeles în plus. Transformarea omului nu poate veni individual, nici prin carte, nici prin experiența vieții lui. Transformarea vine dintr-un colectiv cu aceleași intenții de transformare ca a lui, unde disciplina, efortul și voința pot fi echilibrate.

Rog a se înțelege de la început, ca eu nu sunt inițiatorul și nici nu propun disciplină. Doar pun la dispoziție un sistem care de mii de ani funcționează pentru ca omul să ajungă mai sus decât el crede. Acest sistem nu îmi aparține și nu îi dau interpretare. Ci îl explic cât de simplu pot pentru cei care vor transformarea.

În viitorul apropiat, Biblioteca va conține mult mai multe manuale, manuscrise și cărți care vor aduce nivele superioare de înțelegere a omului. Cei înscriși vor fi cei care vor primi. Aceste cărți nu vor fi publice decât o scurtă perioadă de timp.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search