Chat with us, powered by LiveChat

Relatie: 7 Atitudini pentru o Casnicie Fericita!

emisiune luni

Relația este modul de completare al nevoilor interioare.
O relatie este bazată pe programele celor doi, învăluiți de o plapumă invizibilă numită dragoste. Astfel dragostea devine haina cu care oamenii se îmbracă în relație.

Omul în casnicie este ca marinarul pe vas. Cel ce se pregătește teoretic, poate susține practic vasul să treacă cu succes peste furtuni, vânt sau valuri uriașe întâlnite în larg. Astfel cel ce se află în relație are nevoie de o pregătire teoretică pentru ce îl așteaptă, încât să nu îl doboare vânturile vieții.

Orice casnicie are la bază aprobarea faptului că în viață vor întâlni vânt și furtuni. Această responsabilitate este pregătirea celor doi să treacă prin ele. Cine face ce trebuie ajunge la portul dorit, cine nu face, ajunge înapoi în portul de unde a plecat.

În emisiunea de luni seara de la 6Tv, #Haiperacheta, am vorbit despre atitudinile optime pe care omul le are de pregătit spre a fi trăite în relația lui.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
This Post Has 3 Comments
 1. Salut!
  Este prima inregistrare a unei emisiuni Hai Pe Racheta pe care o vad. Sunt de acord 100% cu ce ai spus, dar, oare, cati inteleg ceva din ce spui??? cu toate ca, dupa parerea mea, le dai mura n gura!
  Daca, macar, pe unul din ascultatori, il faci sa se schimbe, sa inteleaga ceva din ceea ce spui, tot e ceva! Parerea mea!
  Emisiunea aceasta pe care o faci la 6tv ( pana acum nu am auzit de acest post) ar trebui sa o faci la un post tv comercial, ai incercat? sau daca nu faci audienta pe care o vor ei, nu te baga in seama? sunt mult mai educative emisiunile cu dive, manelisti, penali …….
  #Haiperacheta
  P.S. cat timp am ascultat emisiunea, aprox 60 minute, in loc de ceai, am savurat doua pahare de vin :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search
[index]
[index]
[index]
[index]