fbpx

Purificarea Minții: eliberează-te de gânduri inutile! #8

purificarea
Purificarea Minții a fost creată pentru a înțelege de ce uneori mintea ne dă gânduri de care noi nu avem nevoie. Mintea noastră este rezultatul comportamentului nostru mental anterior.

Purificarea înseamnă eliberarea de gândurile inutile și acumularea de gânduri utile, împlinitoare, satisfacătoare, eliberatoare și de iubire.

Purificare53

#53 Frustrările apar când lucrurile nu se întâmplă cum speră mintea. Cauza frustrării nu este evenimentul în sine, ci atitudinea minții. Atitudinea minții este dată de Ego. Realitatea nu are alternative, când vei accepta asta nu îi vei mai da putere.

Purificare54

#54 Egoismul, nerăbdarea sau lăcomia îți slăbesc focusul și concentrarea pe ceea ce îți doresti să obții, pentru că întotdeauna, dar întotdeauna mintea ta își va imagina ce își dorește în viitor.

Purificare55

#55 Prin control și dominare mintea încearcă să obțină siguranță. Doar că nu ai putere asupra a nimic din exterior. Folosește-ți toată energia să îți creșD încrederea de sine, este singura care te poate ajuta să păstrezi sursele fericirii.

Purificare56

#56 Determinarea și credințele sunt punctele de plecare pentru o mentalitate de succes. Ele sunt cele care îți deschid mintea spre nevoia de schimbare. Cum faci asta? În primul rând… deschide-ți mintea către nou. O minte închisă, prinsă în obiceiuri, credințe și idei vechi îți blochează soluțiile creaDve și elimină apariția de noi oportunități.

Purificare57

#57 Pe ceea ce îți concentrezi atenția și gândurile, vei vedea în jurul tău. Din moment ce nu poți vedea tot ce se întâmplă în jurul tău, sistemul de focalizare al minții va aduce în prim plan ceea ce cauți cu mintea. Dacă de exemplu îți doreșD să câșDgi mai mult, atunci nu te concentra pe lipsa banilor. Concentrează-te pe idei, posibilități, și vei vedea cum vor apărea oportunitățile.

Purificare58

#58 Probabil unul dintre cele mai mari mituri despre creativitate susține că este o înzestrare genetică.

Alții cred ca dacă nu este un talent nativ, presupune un efort mare al minții. În realitate, fiecare dintre noi este creativ. În fiecare moment ne folosim intențiile, gândurile și atenția pentru a crea experiențe. Meditația, de exemplu, este un intrument puternic cu care îți poți intensifica potențialul creativ. Atunci când meditezi, accesezi câmpul potentialității pure, care este sursa inspirației în Univers. Meditația îți reîmprospatează mintea, permițând să apară idei și perspective noi.

Purificare59

#59 O filozofie personală puternică te ajută să reziști gândurilor și evenimentelor de zi cu zi. Fiecare zi reprezintă un flux de alegeri, pentru a alege ce este mai bun pentru tine e nevoie să ai propriul set de credințe după care să te ghidezi. Este singura modalitate prin care îți poți construi o atitudine constantă față de viață. Nesiguranța și lipsa de auto- cunoaștere conduce mintea către anxietate, stres și continua agitație.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search