fbpx

Purificarea Minții: eliberează-te de gânduri inutile! #2

  • Blog

purificarea
Purificarea Minții a fost creată pentru a înțelege de ce uneori mintea ne dă gânduri de care noi nu avem nevoie. Mintea noastră este rezultatul comportamentului nostru mental anterior.

Purificarea înseamnă eliberarea de gândurile inutile și acumularea de gânduri utile, împlinitoare, satisfacătoare, eliberatoare și de iubire.

Purificarea are multe etape, o parte din ele, le găsești mai jos.

#11 Învață să te iubești și să te respecți. Petrece timp cu tine cu aceeași dorință cu care o faci cu persoanele pe care le iubești. Ce nu poți face pentru tine, nu poți oferi nici celor din jur. Programează-ți o oră pe zi, câteva pe săptămână, o zi pe lună doar pentru tine. În final, toată energia pe care o vei obține o vei revărsa în relațiile cu ceilalți.

#12 Prin determinare tu îți declari lăuntric dorința de a-ți atinge obiectivele. Te ridici asupra propriilor așteptări și ești pregătit să le depășești. Știi că tot ce îți propui este realizabil și că ești capabil să atingi succesul. Îți cunoști Scopul. Determinarea declanșează entuziasm și pasiune pe drumul spre obiectivul tău.

#13 Conceptul de a oferi înainte de a primi este unul dintre cele mai răspândite. Îl regăsești în toate religiile lumii.

Când au ceva de obținut, când au obiective mari, când au vise de împlinit, oamenii au însă tendința de a se concentra doar pe ei și pe dorințele lor. Să ignori însă oamenii și evenimentele din jurul tău nu te vor ajuta să împlinești scopul mai rapid. Nu uita că atragi ceea ce ai în interiorul tău și ceea ce dai mai departe. Orice scop ai avea, nu uita să incluzi și emoția de a-i ajuta și pe ceilalți.

Purificare14

#14 O minte tăcută este locul în care poți să descoperi pacea. În tăcere te conectezi cu adevărata iubire, liniște și energie a lumii. În tăcere poți descoperi partea din tine pe care nu o cunoaște nimeni. În tăcere nu există gânduri negative, îndoieli, probleme.

Momentele de liniște pe care le oferi minții te ajută să îți încarci bateriile, să elimini tensiunea și anxietatea și să îți propui un scop profund în viață. Un scop profund în viață îți oferă sentimentul de apartenență în lume.

#15 Acționează ca și cum Obiectivul este deja realizat. Fă toți pașii fără teamă de eșec, fără să te gândești ce se va întâmpla dacă nu ajungi până la capătul drumului. Privește situația ca și cum te uiți din exterior la situație. Privește totuși obiectivul direct în față, el este vizibil și este realizabil, trebuie doar să parcurgi tot drumul până la el.

#16 Inspirația se trage din atenție, vigilență și învățare.

Timpul pentru acestea este în fiecare clipă în care tu respiri. Inspirația vine dintr-o minte liniștită, identificată cu natura, o muză, o reverie, o tăcere sau un moment cu ochii închiși.

#17 Televiziune, radio, ziare și reviste online, bloguri. Câte dintre știrile pe care le urmărești zilnic sunt pozitive? Urmărirea zilnică a evenimentelor violente îți crește anxietatea, negativitatea și îți blochează mintea. Atracția omului spre a afla ce se întâmplă în fiecare zi în lume este MECANICĂ, ea nu ajută.

Insă cum crezi că poți să îți dezvolți o gândire pozitivă când permiți să fii bombardat cu atâtea știri negative? Soluția nu este să te izolezi și nici să renunți la informare. Alege-ți cu atenție canalele de informare și alocă-ți în fiecare zi un interval scurt pentru acest tip de informare.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search