fbpx

Programele sociale – obstacol spre autorealizare

Din deplină dorință de a urma legea și voia proprie, cad uneori în ceea ce alții fac și zic. Observ aici greutatea pe care o am să fiu cum vreau eu oriunde. Obstacolul principal este în ce fac alții de lângă mine.

Ceea ce am învățat la școală și prin alte experiențe educaționale, ne fac să urmăm un protocol bine predefinit de ascultare și obediență spre un scop determinat de locul unde trăim.

Una din misiunile mele este să colaborez mai mult cu mine și mai puțin cu alții. Iar aici am nevoie de tine!

Pentru că dacă tu nu o faci, nu voi reuși nici eu.

Din acest motiv am decis sa cunosc și să aduc în față oameni care fac în felul lor, ca și eu să învăț de la ei.

#OameniCareNeInspiră este dovada că se poate. Acești oameni fac ce simt, verifică și pot. Iar pe măsura acestora, ei ne inspiră pe noi să facem la fel.

Simțirea – este limbajul sufletului de a acționa.
Verificarea – este limbajul minții spre a ști, nu a crede.
A putea – este limbajul trupului care poate face ce sufletul vrea.

Aceste interviuri sunt cu astfel de oameni, care își creează propria lor judecată, lege și voie. Iar pentru că au puterea să facă astfel, să presupunem că primesc și ajutor Divin.

Astfel de oameni sunt ca tine, ca mine. Oameni care nu au nimic mai special, decât simpla lege spre a face ce simt, vor și pot.

Aceste interviuri nu sunt ca să aduni extra cunoaștere, ci să vezi modul lor de acțiune, felul de a vorbi, gândi, asculta și performa pe scena vieții. Astfel vezi rețeta lor spre succes.

Sunt foarte fericit că ți-i pot oferi pe tavă încât să culegi roadele muncii lor într-un timp mai scurt.

Răzvan Theodorescu, Radu Paraschivescu, Ion Cristoiu, Horia Colibășanu, Andy Szekely, Eugen Popa, Lorand Soares Szasz, Marius Manole, Lorena Buhnici, Adrian Cranta, Ovidiu Harbădă, Oreste Teodorescu, Vlad Voiculescu, Andrei Roșu și mulți alți oameni valoroși ai României sunt prezenți în interviurile Video pe Youtube și Audio descărcabile pe Podcast (Google Podcast, Spotify si Apple Podcast)

Acești oameni au trecut peste gura vulgului, peste ce zice lumea. Au făcut cu o completă nepăsare despre ce spune plebea despre ei. Astfel au ajuns unde au vrut ei.

Dacă ar fi ținut cont de alții, ar fi fost ca alții.

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search