fbpx

Pierderi cand nu ai incredere in tine

Efectele apar in 3 locuri: Pe față, prin fapte, prin iluzii.

Voi explica fiecare din ele.

Ultimele mele cercetari intr-ale comportamentelor sociale au demonstrat ca: Increderea de sine este principalul obstacol in realizarea dorintelor omului.

Voi explica si asta de ce.

Lipsa de incredere de sine pe Fața omului: musculatura feței, miscarile gurii, nasul, fruntea, sunt primele care se disting atunci cand purtatorul nu are incredere in el. Muschii feței sunt mai incordati. Miscarile gurii mai mici, nedeschizandu-se gura cand se vorbeste. Nasul care nu trage aer mai puternic, nevitalizand interiorul. Fruntea care emite primele linii sau riduri de la atatea momente de incruntare, dileme sau situatii grele de viata.

Lipse de incredere de sine prin Faptele omului: fara incredere omul face mai putin, cu incredere, mai mult. Increderea este energia care materializeaza mai rapid dorinta. Lipsa increderii de sine in fapte, este in nematerializarea gândurilor – dorințe si nici a cuvintelor – vorbe, pentru ca MINTEA este cea care pune PIEDICA prin formarea ei precedenta: Nu sunt suficient de inteligent, Nu am suficiente Resurse, Nu ma simt competent etc.

Lipsa de incredere de sine prin Iluziile omului: este intalnita la cei mai multi oameni in lume. Increderea de sine FARA ILUZII este sa faci tot ce este mai bine pentru TOT ce ai in fața ta. Increderea de sine CU ILUZII este sa faci ce poti pentru ce este in fața ta, gandindu-te la altceva in timp ce faci (daca speli vase, te gandesti la planul de maine; daca muncesti, te gandesti la iesirea de diseara etc). Un astfel de comportament este impotriva DORINTEI REALE de a materializa, pentru ca mintea sta ocupata cu ce NU este in fața omului. Astfel, increderea de sine este Iluzie.

Dorințele omului sunt idei care l-ar face mai fericit. Vointa este munca care il va MENȚINE fericit.

Increderea de sine este Vointa de a mentine ce ai adunat si de a materializa.

Spuneam, conform ultimelor cercetari ale mele, ca LIPSA Increderii de sine deregleaza prezentul si viitorul omului.

Omul ajunge la un pas de a pierde familia, jobul si lucrurile dragi lui pentru ca nu FACE EFORTUL sa le MENȚINĂ, adica sa investeasca energie si sugestii pozitive in ele.

Astfel, omul care nu-si alege cuvintele interioare si traieste in iluzii, va fi nemotivat si neantrenat pentru ca sugestiile sale îi taie constant din orice elan ar avea.

Omul care-si alege cuvintele interioare se apropie de realitate pentru ca o modifica si o ajuta prin insasi puterea cuvintelor sale.

Omul care are incredere in el, intelege ca el este izvorul manifestarilor din viața sa.

Omul care nu are, intelege ca altii sunt izvorul si altii trebuie sa-i faca una sau alta.

Prima merge spre sanatate, a doua spre nebunie.

Datorita investigatiilor mele din ultimii ani, adunand Intelegerea Orientului si Stiinta Occidentului, am pus intr-un curs video de 10 Videouri cu 30 practici, in cca. 110 minute, exercitii practice pentru obținerea si menținerea increderii in viata frumoasa care te asteapta.

 

Uite la ce iti va folosi:

  • Relatii mai Fericite cu cei din jur, inclusiv cu cei cu care NU REUȘEAI pana acum;
  • Familia ta si prietenii tai vor vedea Diferenta;
  • Oportunitatile tale Financiare vor creste – oamenii cu bani lucreaza cu oameni de incredere;
  • Altii vor investi in tine incredere pentru ca tu ai incredere in tine;
  • Vei materializa mai usor si poate mai repede ideile si obiectivele tale;
  • Vei fi un exemplu pentru comunitatea, firma, familia si prietenii tai.
Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search