fbpx

Omul liber nu se identifică cu lucrurile trecătoare

pursuit_of_happyness_2

Dragii mei,

Libertatea este o construcție! Ea este o decizie și are nevoie de voință și înțelegere pentru a o putea trăi cu adevărat.

Luam știința occidentului și înțelegerea orientului și ne apucăm de treabă.
Luni seară am vorbit la 6Tv, în emisiunea Hai pe Rachetă, despre cum ne putem construi fiecare moment, fără a lăsa momentele să ne construiască pe noi.

Identificarea cu efemerul este una din principalele obstacole în calea fericirii permanente. Toate considerentele le putem observa în lumea materială. Când suntem identificați cu ce este formă sau material, fericirea noastră nu este constantă pentru că apare dorința de mai mult, mai mare, mai intens.

Calea nu este să nu ai, ci este să ai lucruri materiale dar să înțelegi utilitatea strictă a lor și să poți fii fericit și chiar dacă le pierzi.

Realitatea este o constructie nu este un concept, ci este o nouă abordare a modului de percepție. Subiectul va fi dezbătută pe larg într-un curs viitor de o zi întreagă, care va avea loc în mai multe orașe din România.

Atenția pe care o dai la ce vezi este realitatea ta, simțurile tale te mișcă să iei decizii din prisma la ce privești. Întreabă-te pentru o secundă, dacă ai fi avut ochii închiși, ai fi reacționat la fel ?

Tu ești tot timpul mai mult decât crezi tu că ești!

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  
Summary
HAI PE RACHETA 22.11.2016 - De ce Realitatea este o Construcţie? Partea a-2-a
Title
HAI PE RACHETA 22.11.2016 - De ce Realitatea este o Construcţie? Partea a-2-a
Description

Libertatea este o construcție! Ea este o decizie și are nevoie de voință și înțelegere pentru a o putea trăi cu adevărat. Luam știința occidentului și înțelegerea orientului și ne apucăm de treabă.

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search