fbpx

Nu cred ca este pentru tine

  • Blog

Pachetele de Membru si Membru Vip nu sunt pentru toata lumea.
Si nu oricine care va deveni Membru va putea practica ce am pentru el.

Cu toate acestea, aceste 2 pachete de Membru si Membru Vip sunt o invitatie pentru cei care vor sa-si rezolve problemele, viciile si sa isi dezvolte anumite atitudini ca: slabit, cresterea increderii de sine, eliminarea depresiei, armonia in relatia cu partenerul si lista continua.

Membru si Membru Vip este exemplul perfect pentru: „Primesti mai mult decat Platesti”
Oferta are urmatoarele privilegii extra:

Cursurile Audio si Video – Full Download si Acces de pe orice Device. In total 12-14 cursuri la care vei primi acces integral. Te bucuri de educatie constanta pe durata unui An de Membru.

4-6-12 Intalniri Skype – Vom lua specific problema ta si o vom rezolva intr-una sau mai multe intalniri. Intalnirile vor dura 60 min si vor fi programate din timp cu mine la contact@Alexandruplesea.ro

Discount 15-30 % la cele pachete de Transformare – Primesti Cod de Voucher pentru oricare din aceste 3 pachete: Galben – Dezvoltare Plan Social si Financiar, Portocaliu – Dezvoltare Plan Fizic si Nutritional si Rosu – Dezvoltare Plan Sufletesc prin ratiune, emotii si actiuni.

Acces la Webinarii Lunare pe rezolvarea practica a: temerilor, supararilor, fobiilor, depresiei si multe alte probleme pe care oamenii le au

Exercitii Practice pentru nevoia ta – imi scrii oricand specific ce ai incercat sa faci si nu ai reusit si vei primi raspunsul meu in maxim 24h lucratoare.

Acces si Download Full AUDIO MP3 la toate Videourile cu 5 Tehnici/Idei/Secrete din Youtube (peste 200 de filme Educative de 7-10 minute fiecare). Le asculti in masina, pe Ipod, telefon sau orice device te ajuta pe tine sa inveti auditiv.

Acestea sunt doar o parte din lucrurile care ti le ofer in aceste 2 Pachete anuale de Membru si Membru Vip.

Ele sunt diferite prin numarul de sedinta Skype si faptul ca Membrul are acces doar AUDIO la cursuri, iar Membrul Vip are acces eBook + Audio + Video la cursuri.

Pe scurt, acest privilegiu este de a fi intr-o comunitate care are acelasi scop ca si tine: cresterea, rezolvarea viciilor si transformarea interioara. Iti da sansa sa ramai mai fericit decat toti cei din jurul tau. Toate astea fiind accesibile la modesta suma de 350RON pentru Membru pe An si de 950RON pentru Membru Vip pe an.

De ce n-ai aplica astazi la unul din aceste pachete?
Pentru incurajare, foloseste codul de cupon membru10 pana pe 25 Decembrie si primesti 10% reducere la oricare pachet anual de membru iei. Codul expira pe 25 Dec la miezul noptii.

Tot ce ai de facut este sa te hotarasti repede, pana nu se epuizeaza locurile.

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search