fbpx

Nici eu nu credeam asa ceva (ce efecte!)

Acum 10-12 ani, rostul alimentatiei mele era pentru a furniza sanatate trupului meu.

Intre timp mi-am dat seama ca facand mai mult efort, muncind mai mult, am nevoie de energie mai multa. Si trebuia sa o iau din ceva.

Mama natura, impreuna cu toate bunatatile ei, trebuie sa-mi dea ceva din care sa-mi iau aportul de energie.

Am vazut ca se baga nitrati si azot in tot solul, ca tot ce e pe piata e crescut artificial. Ca tot ce apare la scara blocului este la fel de lipsit de viata ca si piatra blocului insasi.

Am zis ca trebuie sa fie solutii. Acum 150 de ani, media de varsta in sud-estul minunatului continent Europa era de 95 de ani. Acum e 75. Ceva s-a intamplat.

Am inceput sa intreb in toate locurile lumii, sa merg in bucatarii, sa vad cum se gateste, ce se adauga, sa caut emisiuni, intelegere, oameni care stiu despre tot acest consum masiv de alimente de catre populatia ignoranta.

Totul a inceput sa se deterioreze. Nu ca as intra in diversele conspiratii la adresa alimentatiei, insa daca as vedea pe unul ca e sanatos TUN, nu ia buline, nu are abonament la vreo casa de ajutor medical, cum ii zicem noi – spital, nu are boli, are energie si vitalitate, munceste 10h pe zi, atunci DA, culeg roadele acelui OM sa vad cum traieste.

Mancarea trebuie aleasă. Iar omul este intr-o continua decizie intima fata de mancarea lui.

Mancarea trebuie aleasa de la surse necomerciale, fara publicitate, neprocesate, nepasteurizate, necongelate.

Din investigatiile si cercetarile mele, ma aflu plin de umilinta in fata deciziei tale mai departe, condamnat sa VORBESC despre EFECTE.

Efectele Alimentatiei le-am descris si AICI, dar mai am de adaugat, pentru ca investigatiile continua.

  • Fizica nu poate fi pacalita. Hrana vie si neprocesata e ca raza soarelui. Fara raza soarelui nu creste planta si nici celula nu se divide in trup.
  • Oligoelementii (iodul, florul – din carne, peste, fructe cu coaja) lipsesc cu desavarsire. Apare lipsa de energie.
  • Cofactorii nu mai fac reactii, vitaminele din fructele tropicale nu sunt trase de capilare. Le mancam degeaba.
  • Mineralele si sarurile sunt eliminate cel mai mult prin sangele transformat, adica pipi. Corpul retine greu toate lichidele date.
  • Vitaminele se mai gasesc doar in pomii nefertilizati si neazotati.
  • Tot ce-i procesat are sodiu, grasime saturata si zahar. Acestea duc la obezitate, disfunctie cardio-vasculara, boli de inima, diabet etc.
  • Recompensa unui gust nou este artificial creata de marketerii alimentelor din lume. Omul revine si cumpara ce i-a placut. Astfel devine dependent.
  • Ingredientele artificiale, colorantii, potentiatorii de aroma sunt elemente care raman in trup mai mult decat trebuie, cauzand boli.
  • Procesatul scoate fibra si nutrientii din alimente. Tot ce luam ambalat cu conservanti sau pasteurizat, e aproape gol. Are cel mult 10 % din cat avea inainte de procesare.

Oricat de zmei am fi, ne dorim, printr-o stare de beatitudine ca traim si iubim viata si Divinitatea, sa ne hranim ca sa traim.

Insa vedem ca hrana este si un ajutor, cat si un inamic al nostru. Iar alegerea la ce consum imi apartine.

Starea noastra interioara poate schimba procesul fizico-chimic din trup DOAR DACA stresul, grijile, iluziile si tot ce s-a alterat in noi ar disparea miraculos si pentru totdeauna din viata noastra.

Insa daca le avem, chiar si in doze mici, ele adancesc efectele alimentatiei precare.

Iti vin in ajutor cu Training Video Specializat pe Sanatate Fizica si Eliminarea Grasimii.

 

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search