fbpx

Legea atracției: cele 5 principii!

legea atractiei
Legea atracției – cele 5 principii:

Cu cât o folosești mai mult, cu atât funcționează mai bine

Mulți oameni mi-au spus că legea atracției nu funcționează la ei. Când îi întreb ce anume fac îmi răspund cu toții că au încercat chestia cu vizualizarea timp de câteva zile și nu funcționează la ei. Îi întreb cât timp ar juca la loterie ca să câstige iar unii răspund că o viață întreagă, alții timp de câțiva ani.

Legea atracției este asemănătoare cu jocul la loterie și cu regulile sale.

În primul rând trebuie să cumperi un bilet.
Apoi trebuie să cumperi un bilet în fiecare săptămână ca să-ți crești șansele de câștig, oricât de improbabile ar fi.
La fel este și cu legea atracției: trebuie să o practici în fiecare zi pentru ca șansele de reușită să crească.
Spre deosebire de loterie, mereu vei caștiga, fie că-ți atingi scopurile sau scazi nivelul stresului prin vizualizarea, dezvoltarea abilităților mentale prin vizualizarea, cunoasterea unor oameni și situații noi. Mereu vei caștiga ceva.

Îmbogățeste-ți intențiile cu emoție

Mi-am dat seama că dacă mă opresc la rostirea unei intenții și la vizulizare, uitând apoi de ea, nu se întamplă să ating ce imi doresc. Dacă vizualizez și pun emoție reală, repetând procesul în fiecare zi, scopurile mele încep să prindă viață. Cu aceste emoții dai energie intenției, când creezi energie ai avânt, cand ai avânt generezi putere, când ai putere ești ascultat, când ești ascultat îți vei atinge scopurile.

Păstrează Echilibrul între ce primești și ce dai mai departe

Legea atracției are legatură cu echilibrul în toate formele sale. Dacă îți atingi scopurile financiare, oferă ceva comunității, fă acte caritabile sau oferă-ți serviciile pro bono. Dacă-ți atingi scopul în găsirea partenerului visat, oferă recunoștință tratându-ți partenerul și familia sa așa cum se cuvine. Dacă-ți atingi scopul de a trece examenele la facultate, ai grijă să-ți folosești diplomele cu înțelepciune.

Arată recunoștință

Motivul pentru care te afli aici astăzi și citești acest articol este pentru că ai crezut că te vei trezi astăzi bine și în siguranță. Nu toată lumea deține acest lux. Cu toții obișnuim să luăm de-a gata darurile universului în care traim. Hai să ne alocăm câteva minute pe zi și să ne arătăm recunoștința pentru ceea ce avem.

Dezvăluie celorlalți scopul tău abia după ce l-ai atins

Acesta este un fenomen particular pe care l-am observat cu legea atracției.
Când vorbești despre intențiile tale în mai multe direcții, vei observa cum iți scade ‘ puterea ‘. Împărtășește-ti visele, dorințele, obiectivele, dar ai grijă să nu faci un scop din ele pentru că te atașezi de exterior și de motivația de a demonstra celorlalți că ai reușit ce ți-ai propus. Motivația interioară este cea mai importantă, nu uita de unde a pornit visul tău, nu uita că ți-ai ales singur drumul pentru împlinirea ta interioară, nu pentru întreținerea imaginii exterioare.

Concluzie : Când ai un plan pentru care muncești, continuă să te dedici până ajungi la îndeplinirea lui. Când ești la mijlocul drumului și spui oamenilor că ești în timpul procesului, mintea ta a decis că ți-ai împlinit deja scopul, prin urmare energia intenției dispare. Energia mentală pusă în slujba scopului își pierde din putere pentru că se gandește că și-a atins deja scopurile când spui tuturor cât de mult success urmează să ai.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Imparte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și linistită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search