fbpx

Intuiția ta: 3 metode de Comunicare

intuitia
Intuiția este construită astfel încât informația de care ai nevoie pentru supraviețuire și siguranță să intre în raza ta de atenție.

Intuiția ta este tehnologia prin care îți este comunicată informația vitală.

Creierul tău asimilează constant informații despre mediul tău înconjurător. Cantitatea de informație care vine din mediu este enormă, iar tu ești conștient doar de o mică parte din ea. Gândește-te la tot ce se întâmplă în creierul tău care-ți permite să conduci o mașină. Tu nu doar procesezi informația despre modul în care conduci tu, dar faci și o estimare a modului în care conduc alți șoferi, anticipându-le mișcările pentru evitarea accidentelor. Iar asta este doar un pic din tot ce poate procesa creierul tău simultan.

Dacă mintea ta n-ar filtra 99.9% din cantitatea de informație, nu ar putea funcționa la parametri normali.
Volumul de informație ar copleși mintea conștiență. Un exemplu în acest sens este cel al computerului care are prea multe programe deschise și „îngheață” pentru că nu poate procesa toată informația.

Să-i dăm drumul :

1. Senzatia ca stii.

Mergi pe stradă spre casa, e întuneric și deodată simți pe cineva în spatele tău. Te uiți în spate și vezi pe cineva la un bloc distanță. N-ai auzit pași, deci cum ai știut? Corpul tău este un receptor și emițător de informație. Deși nu ai „ochi în ceafă”, preiei mereu semnale din mediul înconjurător. Deși nu erai conștient de această informație, informația era scanată și filtrată, iar pericolul potențial a ajuns la conștiința ta. Această senzație că știi a venit către tine pentru ca tu să faci o evaluare conștientă a situației și să determini acțiunile necesare pentru a te proteja.

2. Intuitia.

Când conduci, creierul tău se concentrează pe asimilarea cantităților uriașe de informație din mediu și pe scanarea lor pentru a detecta pericolele de care ar trebui să fii conștient. O mare parte din informație este filtrată sub nivelul conștiinței. Însă dacă această informație declanșează o alarmă cu privire la siguranța ta, un semnal este trimis către atenție prin tehnologia intuiției tale.

Să spunem că ești pe autostradă și o mașină din spatele tău mărește viteza. Un sentiment de frică te acaparează și treci pe cealaltă bandă, lăsând cealaltă mașină să te depășească. Ceva din comportamentul acestui șofer te pune într-o stare de alertă. Te lași depășit și te îndepărtezi. Nu peste mult timp auzi un zgomot și vezi mașina cum iese de pe carosabil. Unul din cauciucuri explodase. Din fericire tu nu te mai aflai în vecinătatea mașinii sau ai fi putut fi implicat în accident.

3. Vise.

De luni de zile, te chinui să scapi de nasul care-ți curge într-una și de tusea seaca. Deși ai apelat la toate remediile posibile, faci o vizită doctorului care-ți pune diagonosticul: infecția sinusurilor. Infecția se vindecă după ce iei antibioticele prescrise dar nu peste mult timp, simptomele revin. Devii confuz, nu știi ce să mai faci. Ai sentimentul ca este vorba despre altceva.
Și ai un vis lucid în care plângi pierderea cuiva apropiat. În vis, această persoană vine la tine și-ți spune: „Nu mai plânge, sunt ok.” Iar tu răspunzi: „Nu pot. Am suferit atât de mult…”

Când te trezești, visul te urmărește. Cauți pe Google semnificația viselor despre pierderi, iar căutarile te duc la definiția bolilor dată de Louise Hay. Ai o revelație când citești că scurgerea nasului este „plânsul interior” cauzat de pierderea cuiva drag. Ai pierdut pe cineva drag acum 9 luni și atunci au început și simptomele. Începi să plângi fără oprire. Realizezi că încă simți durerea provocată de acea pierdere.

Intuiția ta îți comunică prin simptomele corpului. Nu ți-ai lăsat timp să procesezi pierderea și să suferi, iar corpul tău plângea în interior. Acum că ai abordat problema, ești ok.
Să-i mulțumim sistemului nostru de filtrare și tehnologiei intuiției care ne aduc informații vitale atunci când avem nevoie!

În concluzie, Conștiința este strâns legată de Intuiție, iar Intuiția, de Vise. Acest triunghi poate fi dezvoltat de orice doritor de a fi Campion la Intuiție, prin răbdare, introspecție, atenție – reamintire.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search