fbpx

Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #8

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#21 Mintea noastră rămâne preocupată cu ce am gândit înainte de somn. Subconștientul nu știe că noi dormim sau nu. El va relua și repeta procesul în somn, până când ne trezim și acționăm spre fericire.

#22 Fericirea vine din progres. Progresul se face prin muncă. Cea mai grea muncă este munca cu sinele, cu mecanicitățile și gândurile noastre. Munca pe care o prestăm spre exterior este mult mai ușoară decât prima.

#23 Inspirația vine în momentele de liniște. Nu poți fi inspirat și agitat în același timp. Inspirația totuși apare la unii în momentele grele. Cei mai mulți acționează, nu din inspirație, ci din nevoie. Poți fi de partea inspirației cât timp ai dileme. Eu, de exemplu, mă întreb: Ce ar gândi sau ar face (mentorul meu spiritual ) în clipa de față?

#24 Oamenii cer dorințe când au neputința să acționeze pentru a li se îndeplini. Acțiunea, în cele mai multe cazuri, deschide mai multe porți și spre alte dorințe decât cea inițială.

#25 Cei din Orient spun că bună-starea spirituală și mentală, cei din Occident, spun că bună-starea materială și spirituală. Coco Chanel spunea : “Există oameni cu bani și există oameni bogați “, totuși e util să ne auto-educăm spre căutat clipe zilnice de împlinire și fericire, oricare ar fi acestea.

#26 Adolescența este poarta către experiențele vieții. Mulți dintre noi vrem să ne întoarcem în timp pentru a schimba ceva. Ce putem schimba este doar clipa imediat următoare, tot restul de alte schimbări spre trecut duc starea către regret, iar noi nu vrem asta, da?!

#27 Prea multe acumulări materiale ne dau senzația superficială de bine. În sine ele sunt acumulate din cauza fricii de singurătate sau abandon. Totuși exista lucruri utile care ne fac experiența vieții mai interesantă, activă și fericită. Care sunt acestea pentru tine?

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search