fbpx

Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #7

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#14 Oferă cel mai mult timp, energie și educație lucrurilor care te definesc sau cu care simți că te identifici. Visul va apărea fără ca tu să îl cauți. El vine pe langă urechi și este ca o șoaptă care îți șoptește încet și continuu. El niciodată nu va striga tare în fața ta.

#15 Învățăturile îl definesc pe om. Acumularea de interes pentru educație îl transformă pe om din ignorant în cunoscător. El poate merge mai departe și din cunoscător să devină înțelept. Însă, să știe că întelepciunea se bazează pe multă tăcere.

#16 Ascultarea activă este mama succesului. Mulți își conduc viețile mai simplu, mai eficient si mai fericiți, pentru că ei învață mai mult decât predau. Natura ne-a dat 2 urechi și o gura cu un scop.

#17 Împlinirea vine prin cei apropiați. Ei sunt dovada naturii că tu nu ești singur. Lipsa de timp pentru ei este distanțarea de sine. Familia este rădăcina unui pom care dacă nu este udat, nu poate crește.

#18 Poți fi în avantaj daca la orice mică întârziere, vei spune “Mulțumesc că m-ați așteptat “, în loc de “ Mă scuzați că am întârziat “. Totuși punctualitatea împinge o relație să ajungă la încredere mai repede.

#19 Se spune că evoluția se cultivă din / prin experiență ( obstacole și provocări ). Descoperirea sinelui la fel. Însă cultivarea sinelui se poate face mai eficient prin exerciții de calmare a minții.
Mintea are ca rol să ne caute provocările, e prea leneșă să muncească doar ea la perfecționarea noastră.

#20 Adu-ți aminte că obiectivele sunt dorințe pentru satisfacerea egoului. Ele ne fac să ne simțim împliniți doar daca le atingem.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search