fbpx

Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #6

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#7 Adesea, respingerile din pragul copilăriei și adolescenței ne fac să ne oprim din anumite obiective personale. Pentru că ele sunt adânci scrise in subconștient, putem face să trecem peste ele prin tipuri de terapie sau cel mai eficient, auto-hipnoză.

#8 Ce ascunzi, nu îți poate garanta succesul. S-a demonstrat prin știință că oamenii deschiși, sinceri, care preferă să se afișeze și cu defectele lor, sunt mai mult înțeleși, acceptați si urmați in societate.

#9 Anturajul ne modifică existența.

El ne șlefuiește caracterul, personalitatea și ne construiește reacția la stimuli. Prieteniile adevărate ne conduc spre evoluția spirituală, prieteniile cu alt interes ne distanțează de noi și ne duc departe de sinele nostru.

Intrebare10

#10 Banii, ca metodă de troc, pot fi slujiți de către cei care obțin această gândire. Atâta timp cât omul crede ca banii se obțin greu, invidiază sau acuză alți oameni cu bani, nu poate ajunge la gândirea ca banii pot fi slujiți de om.

#11 Echilibrul este de partea omului de rând.

Un om normal nu va fi mulțumit de cât primește sau ce salariu are. Un om bun își va strânge banii sau bogațiile doar pentru el și familia lui. Un om extraordinar va căuta să împlinească nevoi ale oamenilor.

#12 Adesea, pacea nu este într-un loc anume. Deși mulți dintre noi o identificăm în biserică, lăcașuri, zone încărcate energetic, munte, mare, plaja, soare, etc. Mintea noastră poate trăi mai mult in pace atăta timp cât nu ne identificam cu mediul înconjurător. Pentru că nu tot timpul putem fi la mare, munte, soare, etc.

#13 Perfecțiunea ta stă în a nu îi lua pe ceilalți prea în serios. Caracterul este șlefuit de personalitate, iar personalitatea vine din esență. Dacă tot vrei să cauti principala calitate a unui om, uită-te cum se joacă și cum își iubește părinții.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search