fbpx

Întrebări care deschid Minți! Tu ce întrebări îți pui? #5

intrebari
Întrebările pe care ți le pui îți determină parțial calitatea stilului de viață. Asta pentru că întrebările declanșează propriul set de răspunsuri, care duc la anumite emoții, care apoi te conduc la anumite acțiuni (sau inacțiuni), urmate de rezultate. Dacă îți pui întrebări care te limitează, vei obține rezultate limitate.

Când îți pui întrebări care îți deschid mintea către conștientizare, înțelegere și evoluție, cum crezi ca va arăta viața ta?

#1 Orice frică, orice teamă, orice anxietate vis a vis de un lucru, îi îndeamnă pe oameni să ocolească lucrurile care le provoacă teamă. Când mai ai astfel de cazuri de frică, nu le ocoli, treci prin ele, mergi spre ele, pășește si vezi ce se întâmplă.

#2 Cu cât mai des ai acest sentiment în tine, cu atât mai mult crește intenția să schimbi ceea ce faci pentru ceea ce îți dorești cu adevărat sa faci.

#3 Mecanicitatea noastră ne face să acumulăm lucruri și obiceiuri. Printre ele intervine și atașamentul. Cum oare am putea să devenim fericiți dacă ne atașăm de lucruri temporare? Exemplul cel mai bun este tristețea din orice. Adu-ți aminte când ești trist, cum ar fi să fie asta ultima ta zi. Ai mai rămâne trist?

#4 Bucuria mea și a altora este în stransă legatură cu momentele de zâmbet. Cu cât mai dese sunt acestea, cu atât mai mult factorul fericire apare. Orice om îți va răspunde la al tău zâmbet cu un alt zâmbet.

#5 În studiile făcute de prea marii de la Harvard, când iubești, corpul tău emite anumite chimicale care te fericesc pe tine, te împlinesc și te fac să fii mai echilibrat, optimist, zâmbitor si curajos.

#6 Părerile altora despre mine nu fac decât să-mi îmbunățească mie viața. Doar dacă aceste păreri vin de la oameni avizați sau cărora le-am cerut sfatul.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search