fbpx

Înțelegerea și depășirea suferinței unei despărțiri/divorț

despartire

Dragostea există între noi, însă noi suntem aceeia care o împiedicăm să se manifeste prin noi.

Toate orgoliile, intențiile, nemulțumirile interioare, emoțiile negative stau în calea fericirii și a modului nostru frumos de a simți, primi și oferi iubirea.

Divortul / despartirea este actul unde oamenii își impart atât fizicul cât și emoționalul unitar pe care l-au creat. Cât timp cuplul a fost împreună, cei doi au strâns prin cele cinci simțuri pe care le au, amintiri sub formă de memorie fiziologică. Cele mai frecvente forme de memorie în cuplu sunt văzul și atingerile. Odată ce cuplul se desparte, aceste forme de memorie se separă greu. Pentru că suferința sau durerea resimțită de ei va veni din plan fiziologic. Ei vor constata în acest mod că trupul încă suferă. Chiar dacă mintea sau inima vor zbura periodic în altă parte.

Un lucru important pe care femeile, spre binele lor, au nevoie să-l înțeleagă este retenția. Acest lucru pleacă de la nivel fiziologic, din clipa în care spermatozoidul este păstrat de ovul pentru crearea vieți.  Merge pe nivel emoțional, când femeile țin în ele toate emoțiile importante capturate de-a lungul vieții. Si ajunge până la nivel mental, atunci când femeia nu poate uita sau nu poate trece peste un gând sau o părere interioară sau exterioară.

Știința a demonstrat că suferința este mult mai întălnită la femei, decât la bărbați.

Când cei doi aleg despartirea / divortul, din varii motive, ei înlătura unitatea creată. Iar procesul acesta fiind trăit de cei doi la un nivel profund al ființei lor, în raport cu dragostea ce i-a animat.

În virtutea înțelegerii, acceptării sau necondiționării, despărțirea vine de multe ori din cauza nemulțumirii interioare pe care fiecare din cuplu o are despre el insuși. O sinceră deschidere și comunicare între cei doi, tot timpul va ajuta relația să rămână pe picioare și virtuțile ei să apară pentru ca dragostea să crească.

E bine de înțeles că despartirea sau divortul este procesul în care omul nu este satisfăcut de el însuși. Așa va genera gânduri, vorbe interioare și acțiuni. Care, în primul rând, îl vor îndeparta de el, și după de persoana iubita.

În emisiunea de Luni seară de la 6TV, am vorbit despre divorț / despărțiri și cum putem întelege suferința pe care uneori o trăim.

Recomandat pentru tine: De ce să …Povestim?

Aboneaza-te la canalul meu de YouTube pentru a afla mai multe Secrete!

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search