fbpx

Instinctul este un program inteligent

instinctul este un program inteligent

 Modul in care oamenii si animalele relationeaza cu instinctul, sau cu primul impuls, este diferit.

La animale credem ca a ramas rudimentar, cu scop precis de a se hrani si inmulti. La oameni, dupa observatiile darwiniste, incepe sa prinda contur si omul devine un instincto-ganditor-rational.
Un fel de impuls trecut prin mai multe filtre.
Omul prin toata experienta sa, prin nevoile si energiile sale, prin dorintele si vointa lui, nu va putea atinge sau dobandi ratiunea naturii, inclusiv a animalelor.
Natura ne-a fost data prima, a fost la capataiul aparitiei noastre si felul in care ea a fost construita de marea energie cosminca, inca nu ne iese la socoteala.
Omul pretinde ca invata si ca aduna informatii, ca testeaza si experimenteaza ratiunea si modul prin care filtram instinctele.
Marii oameni de stiinta au adormit de multe ori in fata testelor proprii pentru ca natura ne da si natura ne ia.

Instinctul este expresia inteligentei naturii prin care isi rezolva treburile casei prin diferite niveluri bio-fizico-chimice.
Omul mai are de tras ceva timp sa admita expresia unei inteligente a naturii.

Transformarea omului prin instrumentul instinctului poate fi valorificata doar la marirea acestui simt. Adica spre exercitiu dur.
El apare sub forma unui sentiment prin corp, care duce spre cap. Ratiunea intervine si incepe sa filtreze prin propriile experiente anterioare.
Si dupa omul decide.
In conceptia darwinista, ne e dat sa vedem, roiuri de albine, musuroie de furnici, stoluri de pasari si multe alte creaturi inteligente care surclaseaza prin aceste performante de inginerie genetica, orice ratiune si ultra gandire a unui biped. Inteligenta cosmica, a naturii, ne intampina elegant si cu buna dispozitie. Sa-i uram Bine Ai Venit !

Antrenament Mental = Viata Fericita = Putere si Vointa
Imparte aceste randuri si vei ajuta sa transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede si linistita, te saluta

Ai pareri? Comenteaza mai jos cu spor

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search