fbpx

Incep sa dau din casa. Doar pana pe 31 decembrie.

  • Blog

Multi stau in supararile lor si sunt bine cu asta. Stau in rautatile sau invidiile lor si nu fac nimic sa iasa din ele. Eu nu cred ca vor. Cred ca s-au obisnuit sa fie furiosi pe viata.

Pentru acestia nu am decat mila. Sunt destui care cred ca supararea este o cale de iesire sau de rezolvare. Insa se inseala amarnic. Nu doar ca acestia sunt lenesi, ci si sunt multumiti cu starea lor deplorabila.

In 2019 am facut 8 cursuri Video + Audio + PDF, iar in 2020 vor mai urma si altele.

Toate aceste cursuri sunt pentru oamenii care vor sa-si rezolve urmatoarele probleme: slabitul natural, lasatul de fumat, control emotional, rezolvarea conflictelor in relatii, eliminarea depresiei, cresterea increderii de sine si multe altele.

Toate aceste cursuri video sunt aici: alexandruplesea.ro/cursuri-video

Printre sute de feedbackuri primite, iti las o mica parte sa vezi ce spun cei care au trecut prin videourile cu exercitii:

Am pus toate aceste cursuri video in format audio intr-un pachet de Membru in care multe alte beneficii vei gasi. Detalii Beneficii aici.

Voi da acces DOAR la 100 de oameni pana pe 31 decembrie.

Acces full si download la toate cursurile audio, sedinte skype individuale cu fiecare membru, intalniri pe zoom cu grupul de Membri si lista continua. Toate acestea la 350 Ron pachet Membru Anual.

 

Membrii au prestigiul sa primeasca primii si sa aiba acces la tot. Nu e pentru oricine.

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search