fbpx

Învață, Crește, Dăruiește!

  • Blog

Învață, Crește, Dăruiește

Mare căutător de adevăr, ca şi bondarul de flori, Eugen a strâns atâta „miere” încât s-a indulcit pe el, iar acum pe alţii. Fiind ceva timp angrenat în mişcările dezvoltării spirituale din Europa şi Asia, a ajuns sa procure „miere” de la cele mai bune flori. Cultivarea şi acumularea „mierii în stup” s-a facut cu înţelegere şi experimentare. Prin contact direct cu diferiţi maeştri asiatici, şi nu numai.
Dezvoltarea lui a fost la fel de asiduă ca şi a unui bondar încăpăţânat să obţină ceea ce vrea. El a vrut „nectarul”. Mai exact spuma şi chintesenţa învăţăturilor la el „în stup”.

Pelerinajele din India, învăţăturile din Thailanda şi experienţele strânse de prin alte multe părţi de pe glob, l-au făcut pe Eugen să cunoască mai multe laturi ale dezvoltării umane. Echilibrul minte – corp – suflet, a fost descoperit din mai multe stări şi influenţe spirituale pe care le-a trăit. A mers până acolo unde hipnoza a fost cea mai reveletoare. Aducătoare de eficienţă pentru om.

A distins clar unele aspecte legate de temele filozofice şi spirituale. Iar motivul alegerii hipnozei a fost pe deplin argumentat de rezultatele experienţelor precise ale predecesorilor săi.

Diferenţa între spiritualitate şi hipnoză este că, în prima lucrezi cu spiritul, si rezultatele apar într-un anumit moment, în funcţie de acceptarea, deschiderea şi pregătirea omului anterioară. Iar in hipnoză, rezultatele apar pe loc, doar dacă omul acceptă şi are încredere în ce i se întâmplă. Multe au fost cazurile când oamenii au accesat şi trăit lucruri supranaturale petrecându-se fizic. Ceea ce în spiritualitate aceste lucruri sunt mult mai greu de obţinut.

Practicabilitatea hipnozei stă în puterea uriaşă, dar lantentă, pe care o avem inmagazinată în noi. Nefiind stimulată decât de acțiuni supranaturale sau dorinţe de rezolvare a unor probleme personale grave. Sunt multe cazuri observate, când o mamă ridică o maşină pentru a-şi salva copilul,. Femei care nasc fără dureri. Oameni care fac operaţie fără anestezie. Oameni care, sub regresie, vorbesc alte limbi vechi sau antice, si lista poate continua.

Aceasta putere latentă este ca un elefant înconjurat cu lanțul de gât pentru a plimba turiştii, el neputând să iasă de sub dominaţia lanțului. Hipnoza taie lanțul şi elimină crezurile şi experienţele negative, şi lasă elefantul să iasă şi să se bucure de viaţă.

Modul în care Eugen a observat toate aceste aspecte, l-au plimbat ulterior, ca student, pe la cei mai mari profesori din lume, si ca terapeut la cele mai înalte conferinţe pe această specialitate, el adunând atât cunoaştere, cât şi experienţă de a lucra, trata şi învăţa pe alţii despre sau prin hipnoză.

Bondarul a strâns tolba cu experienţă şi s-a pregatit de treabă.

Cursurile lui au fost și sunt căutate și primite atât la institute și corporații, cât și la oamenii care vor schimbări spre mai bine, in viața lor. El nu s-a rezumat la atât, a inceput să scrie și să aducă, sub lupa experiențelor sale, manuale care pot fi utile, prin practică desăvârşită, oricărui om spre a rezolva orice situaţie personală. Credinţa lui este Învaţă, Creşte, Dăruieşte, fapt care atribuie clar rolul de mesager al unui spirit curat, conştient şi sănătos.

Această postare nu este una de mulțumire şi nici de apreciere, este una menită să aducă un sens muncii pe care acesta o face şi care, între noi fie vorba, merită înţeleasă doza incomensurabilă de efort pe care acesta o face pentru oameni. Toate naţionalităţile i-au trecut pragul cabinetului său, şi cu siguranţă, modul sau de „tratare” nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Cadrul în care Eugen şi-a însuşit abilităţile în ultimii 20 de ani, a plecat din yoga, spre spiritualitate                                , tehnici asiatice străvechi, ajungând spre incredibila putere a omului, echilibrul minte-inima. Hipnoza a dat gust acestui periplu de căutari şi trăiri, ajungând să coase toate experienţele adunate într-un loc unde numai el ţi-l poate împărtăşi.

Pe Eugen Popa îl găseşti AICI.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search