fbpx

Doar 72 de ore mai sunt si inchid portile

  • Blog

Nu face ca toti ceilalti. Nu te lasa de azi pe maine, crezand ca maine va fi mai bine.

Ce ai DE FAPT in fata e prezentul. E tot ce ai. Doar mintea isi planifica, creandu-ti asteptari ca maine va fi mai bine. Iar acum, cei mai multi, nu iau nicio decizie – AICI pierd oamenii, in amanare.

Aceasta oportunitate pe care ti-o dau in ambele Pachete, cel de Membru unde ai toate Cursurile Audio + 7 Beneficii, si pachetul de Membru VIP, unde ai toate Cursurile Video + 8 Beneficii, este doar pana pe 31 Decembrie si mai sunt cateva locuri libere.

 

 

 

 

Important: Doar 72 de ore mai sunt si pe 31 Decembrie 2019 se inchid portile la inscrieri.

Ce ai de castigat:

  • Practica directa pentru tine sau pentru cei dragi tie, cu 30 exercitii in fiecare Curs video sau audio. Exercitii clare pentru vicii, dezvoltare personala si spirituala, putere si performanta mentala si multe alte cursuri.
  • Intalniri Skype cu mine direct, intre orele programate de noi doi, unde vom rezolva situatia ta.
  • Exercitii practice in urma acestor Intalniri Skype cu mine.
  • Reduceri de 15 si 30% la pachetele de consiliere si terapie directa (Plan Galben, Portocaliu, Rosu)
  • Posibilitatea sa devii un om de performanta in tot ce faci, fie ca vrei la job, acasa sau intre colegii, toti te vor urma ca fiind un lider.

Pe scurt, ai acces la simplificarea si clarificarea vietii tale.

Evident ca nu m-as incumeta sa fac singur aceste precizari. Despre mine poti citi aici cat vrei.

Vreau sa-ti dau posibilitatea sa ajungi in varful dezvoltarii tale accesand ce iti ofer. Stim amandoi (nume) ca multi stiu teoria, iar putini practica teoria. Eu iti dau pentru practica cresterii tale interioare.

Fara crestere interioara suntem ca oaia fara blana, pentru ca orice vant sau briza din afara, ne face sa ne inghesuim in stana langa alte oi, fara sa iesim afara cu pieptul in fata si sa luam viata in piept.

Ramai cu bine!

 

P.S. Aceasta investitie este cadoul meu pentru tine. In mod regular si normal, nu fac reduceri la serviciile mele, insa in aceasta perioada de daruire a anului, eu asa ma daruiesc tie. Acceseaza pachetele de aici:

 

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search