fbpx

Diferente intre Iubire si Atasament

M-as scuza inaintea celor care au pareri stricte si zidite in ei insisi despre dragoste si m-as bucura pentru cei care inca sunt deschisi la a gestiona relatia prin iubire mai multa si atasament mai putin.

Fictiunea dragostei este data de filmele romantice si nuvelele scrise de niste oameni care nu au stiut cum sa iubeasca, ci au suferit in zadar si din asta au invatat sa scrie povesti imaginare sau personale.

Cert este ca dragostea zilelor noastre este comparata cu ce stim din aceste medii educationale si doar prin ele o putem raporta/gestiona.

Dragostea si sexul sunt 2 lucruri distincte ca baba si mitraliera. Conditiile sociale le-au imbinat pentru uniunea celor doi. Insa ele ca functii, au roluri si directii diferite. Dar despre asta vom mai vorbi. Sexul prin atasament este placut, iar prin iubire este vindecator de suflete.

Atasamentul este o stare prin care nu poti vedea si alte lucruri din jur, ci doar raportul pe care il ai cu omul de care esti atras. Ca un cal cu ochelarii săi. Nu vede de jur imprejur, decat in față.

Iubirea este starea pe care o daruiești cand esti intreg, direct si sincer cu tine. Cel care iubeste nu asteapta, nu judeca si nu irita pe partener.

In relatie, atasamentul se vede cand vrei ca celalalt sa faca ce zici si cum vrei tu. Iar iubirea se vede cand ajuti conditia celuilalt sa faca ce vrea si cum vrea el.

Atasamentul este ca tu sa te simti mai bine decat celalalt, iar iubirea este cand oferi celuilalt ce puteai sa simti tu mai mult.

Aceste diferente se vad in fiecare zi si ele sunt virtuți care cresc pe masură ce le aplici.

Conduitele de comportament social, cat si programele mentale sociale nu vor intelege si nu vor putea aplica si verifica aceste atitudini. Ele sunt invatate si oferite in cadru restrans, doar celor care cauta sa fie mai mult decat sunt.

Relatia este oglinda desavarsirii umane si ea are functia de a aduce in fiecare din cei doi flacara si energia care ii face sa fie cine vor ei cu adevarat.

Intr-o relatie de atasament, se vor rezuma la lucruri materiale. Intr-una de iubire, la cautarea si practicarea de lucruri spirituale.

M-am convins de programele sociale si pentru cei care se afla in ele si inca au conflicte si nu pot armoniza relatia, am facut acest curs video, audio si PDF

Ma bucur enorm pentru cei care vor sa iasa din anonimatul frustrarilor induse de societate si le dau o mana de ajutor celor care vor sa adune in ei insisi bogatia invizibila pe care nu o vede nimeni din jur.

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search