fbpx

Descopera cum transformi Jobul tau – 4 tehnici

Analiza mentala a oamenilor cu care am apucat sa lucrez in ultima vreme, e strans legata de de ce si cum lucreaza.

Nu e important ce lucrezi intr-o societate profund consumista, ci cum lucrezi.

La scoala multi invatam ce ni se preda, altii, mai isteti, invatau cum sa invete ce ni se preda.

Cei din urma invatau procesul de invatare, cei dintâi doar invatatura.

Cei din urma invatau adaptabilitatea, cei dintâi doar materialele.

Cei din urma invatau creativitatea, cei dintâi doar informatia.

Azi, fiind o adunatura compusa din interese, placeri, hobby-uri si rare momente de autocunoastere, ne aflam, cu tot acest mecanism de dorinte, intr-o continua cautare de mai bine decat ieri.

Productivitatea interioara la om, castigul său interior – pentru că doar cu asta ramane cand moare – este nu ce lucreaza, ci cum lucreaza.

In vremurile stravechi a munci era un privilegiu de a-ti cunoaste ființa si de a ajuta comunitatea, tribul sau familia.

In vremurile noastre, datorita faptului ca nu mai stim cum sa lucram,  nu ne mai cunoastem nici pe noi, nici comunitatea, nici tribul, nici familia. Ci primeaza, ca la orice alt animal terestru, intentia spre dorintele proprii si satisfacerea visurilor de vanitate.

Sa ma ierte voluntarii si cei cu inima mare care fac miracole prin spitale. Pe acestia ii exonerez de aceasta directie a cuvintelor mele.

Ca sa invatam cum sa lucram, e nevoie sa stim anumite legi umane. Nu cele de bun simt, care ni s-au tot bagat in cap, ci cele de functionalitate umana.

Legile umane sunt in manualele sacre, in toate religiile si arata inalta posibilitate de comportament a omului. Astfel, vedem ca azi, in loc sa ne comportam cu Iubire intr-un Job, ajutandu-ne unii pe altii, invatand unii de la altii, noi urmam doar Interesul – ca asa e fashion, la moda si ca asa e in Business.

Directia e la fel de buna, precum laptele nefiert la frigider.

Joburile se deschid pentru ca oamenii se inchid.

Pentru a-ti servi aceste cuvinte, mai multe decat un alt interes de-al tau, voi cauta sa-ti aduc anumite elemente care te vor invata cum sa lucrezi mai bine si, mai ales, sa te simti bine facand-o:

  1. Nu gandi despre o sarcina de munca (ca e grea sau usoara), ci doar cauta sa mergi mai mult in profunzimea ei – sa o faci cat de bine poti.
  2. Creeaza un ritual de incepere si de terminare a zilei de lucru. Ex: cuvinte sacre, rugaciune, cântare, privitul soarelui, imbratisare, recunostinta pentru cineva etc.
  3. Opreste mintea care pleaca in alta parte, tine atentia doar pe ce ai in fata ta, orice lucrezi. Planurile le faci dupa munca sau pentru realizare seara inainte sa inchizi ochii.
  4. Simte-te pe tine in tine, cand lucrezi. Prin asta vei transforma fiecare mândrie personala sau vanitate in demnitate și smerenie.

Aproximativ toti colegii tai nu vor face asta, ci probabil vei deveni Ciudatul firmei, insa aici se vede ce te intereseaza mai mult: Cum te vad altii sau cum vrei tu sa fii.

Pentru ca ai potential de calibrare a interiorului tau si sunt aproape sigur ca fiind pe acest site abonat, detii anumite puteri interioare sa ajungi mai bun decat ieri, atunci iti dau si acest curs video de Dezvoltarea Carierei Profesionale.

Din el vei dobandi, prin 30 de practici si 10 Videouri, tehnicile de comportament, vanzare si negocieri pentru cresterea in ierarhia ta organizationala, spre un castig interior si exterior mai mare intr-un timp mai scurt. La finalului cursului, avem si o intalnire pe Skype pentru specificitatea dorintelor tale.

In plus, Luni pe 10 iunie, de la 18.30, timp de 90 minute, fac o Conferinta Online unde vin cu 10 Tehnici pentru Vanzare, Negociere si Comportament de crestere in Cariera. Detalii ai aici.

Ia aminte, cu smerenie iti spun: Orice muncesti, o faci bine doar daca treci peste gura lumii si te mentii cum vrei tu oriunde, fara sa cazi, fara sa clachezi, fara sa ramai in trecut, fara sa tii conturi, ci sa faci din fiecare zi a ta o oportunitate de a fi mai mult decat ieri, prin toate greutatile din jobul de azi.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search