fbpx

De unde si cata energie chiar avem!

energie

Belșugul dorințelor actuale necesită energie mentală pentru a procesa, echilibra și memora ce avem de făcut pentru a obține ce vrem.

În om, există mai multe baterii. Le putem numi acumulatori care provin din energia celulelor noastre puse cap la cap. Peste 50 de trilioane de celule ne oferă suport. Noi nu folosim decât o parte din ce ni s-a dat.

Astfel, omul, pentru diferite dorințe personale, se apucă de folosirea energiei din acești acumulatori. Putem spune ca fiecare din aceste 4 funcții: mișcarea, rațiunea, emoția și instinctul (chiar și cel vegetativ) are câte 2 acumulatori, baterii, care se descarcă și se încarcă în funcție de ce decidem noi.

În spatele acestor acumulatori care aparțin fiecărei funcții, mai există un acumulator mare care le alimentează pe acestea mici. El este sursa de minuni sau de miracole pe care un om le poate face. De exemplu,  vedem în jur oameni cu puteri magice, care pot căra tone, străbate munți de 8000 m, alerga la Polul Sud sau alerga la cel mai dur maraton din lume: Bad Water Marathon.

Cu excepția acestor provocări fizice, în zilele noastre, acest acumulator mare din noi nu mai este folosit. În Antichitate era folosit prin construirea de piramide, monumente, catedrale, temple, ziduri uriașe, manuscrise etc. Acum tehnologia face și nu acumulatorul mare intern.

Acumulatorii mici sunt descărcați și încărcați fără încetare. Prin râs exagerat, gândire la tâmpenii, emoții negative, mișcări inutile, vorbit nenecesar, pierdem energie, acumulatorul se descarcă. Prin somn se încarcă.

Cantitatea de energie din corp este incorect distribuită și, mai rău, nu este colectată în mod corespunzător pentru că nu este un scop mai mare decât munca exterioară.

Acești acumulatori apar descărcați sub forma oboselii pe care o avem după o zi cu mai multe evenimente fizice, emoționale sau procese psihice. Oboseala este resimțită, omul doarme și își revine.

Pentru o corectă colectare a energiei în acumulatorii interni, omul poate deduce, prin testare, metode de încărcare din toate domeniile vieții sale, cu condiția deciziilor sale interne de a face asta, și nu a întâmplărilor venite din exterior.

Astfel, pentru încărcare și obținerea energiei și entuziasmului :

  • Evitarea sportului inutil, ci sportul pentru casă, oameni, familie, gospodărie (făcut curat, săpat grădina, ridicat o casă, construit un adăpost, luat în brațe pe cineva etc.).
  • Evitarea râsului exagerat.
  • Căscatul intențional – acesta încarcă rapid acumulatorii psihici.
  • Relaxarea mușchilor – feței, mâinilor, picioarelor – cât mai des.
  • Exerciții pentru organele interne.
  • Alimentație vie dătătoare de energie în trup.
  • Un somn într-o cameră răcoroasă.
  • Ultimele jeturi de la duș cu apă rece.
  • Evitarea negativității mentale și emoționale: gânduri de răutate, anxietate, ură, iritabilitate, frică, teamă, invidie etc.

Energia este astfel obținută și poate susține oamenii în diversele lor activități spre eficiență și productivitate mai mare, în funcție de capacitățile și dorințele acestora.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search