fbpx

De la Om la SUPER OM

de-la-om-la-super-om

Când omul spune: “Am nevoie de un anume lucru sau stare ca să obțin ce am nevoie” el își pune singur piedică pentru că se rezumă la mediul înconjurător care să îi genereze acel lucru sau să îl facă să atingă o anumită stare pentru a obține ce vrea.

De la Om la SUPER OM este abilitatea omului de a genera el însuși prin forțele sale proprii, oricând, resurse care i-ar folosi pentru orice vrea să facă.

Dacă vrea bani, să pună servitudine. Dacă vrea afacere, să pună entuziasm. Dacă vrea vreun anume obiectiv, să pună răbdare. Dacă vrea medalie, să pună efort. Dacă vrea importanță socială, să-și schimbe influnețele din jur. Dacă vrea familie și prieteni mulți, să pună empatie. Dacă vrea libertate, să-și facă ordine în viață. Dacă vrea tranformare interioară, să-și mărească educația.

Toate aceste lucruri, sunt în om. Doar că omul nu le scoate decât în situații de urgență. Află cum să le scoți oricând, oriunde și cu oricine.

În emisiunea de Luni seara de la 6TV, HaiPeRachetă prezintă cum omul poate fi atent, conștincios, puternic și într-un continuu val de voință în orice dorește.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search