fbpx
psiholog Alexandru Plesea
psiholog Alexandru Plesea

Cursuri Video

Descoperă mai jos Cursuri Video Specializate
pentru Performanta ta

Cum sa slabesti / Scapi de Burta - Curs 10 Video

96 minute – 30 Exercitii Practice pentru scaderea in greutate, eliminarea stratului adipos, a burtii si vindecarea problemelor stomacale. Rezultate garantate pe baza hranei vii din stiinta veche si actuala.

Beneficii

Vei dobandi garantat o silueta placuta, mai multa incredere in tine, energie, vitalitate si sanatate pentru toate obiectivele tale. Vei fi cu un pas in fata celor in jurul tau.

Cum sa te lasi / Renunti la Fumat - Curs 10 Video

97 minute – 30 de exercitii practice pentru eliminarea dependentei de fumat. Viciul va disparea prin practica si repetitie zilnica a acestor exercitii. Eliminarea completa in 2 luni de practica a mecanicii, dorintei si placerii de a fuma.

Beneficii

Recuperarea completa a sistemului respirator, energie si vitalitate, vindecarea plamanilor si a mirosului trupesc. Vei dobandi bucuria de a fi pe deplin in controlul vietii tale.

Controlul si Determinarea Emotiilor / Instablitatea Emotionala - Curs 10 Video

95 minute – 30 exercitii practice pentru echilibrarea, armonia, controlul trairilor si emotiilor tale. Vei intelege de ce emotia este o putere si cum sa nu o lasi sa te afecteze, ci sa o ghidezi spre orice scop ai tu.

Beneficii

Adaptabilitate emotionala in orice context esti. Vei dobandi incredere si putere in tine insuti, pentru ca vei deveni capabil sa te descurci in fata oricui, despre orice. Vei putea sa determini tu emotiile, nu ele pe tine.

Dezvoltarea Carierei Profesionale - Curs 10 Video

108 minute – 30 de exercitii practice care te vor ajuta sa evoluezi in cariera. Metode testate si aplicate de oameni de succes. Practicand exercitiile din acest Curs Video Specializat vei reusi sa castigi si sa oferi mai mult la locul de munca.

Beneficii

Vei creste rolul tau in companie. Vei dobandi calitati de lider. Vei sti cum sa gestionezi relatiile la locul de munca. Vei obtine o promovare mai rapid. Vei deveni un lider de echipa si vei intelege lumea afacerilor.

Dezvoltarea Increderii de Sine - Curs 10 Video

138 minute – 30 de exercitii practice care te vor ajuta sa iti recapeti increderea in tine. Metode practice aplicabile in viata de zi cu zi. Tehnici de autocunoastere. Metode de indepartare a fricii.

Beneficii

Vei descoperi cum gandurile iti afecteaza increderea de sine si cum sa le controlezi. Vei invata sa iti depasesti fricile. Iti vei dezvolta si construi relatii sanatoase cu cei din jur. Vei avea eficienta si productivitate in munca ta. Starile de anxietate vor disparea.

Putere si Performanta Mentala - Curs 10 Video

143 minute – 30 de exercitii zilnice te vor ajuta sa ai performanta mentala si sa iti dezvolti puterea mintii. Metode practice aplicabile in viata de zi cu zi. Tehnici concentrare. Metode de dezvoltare a creativitatii.

Beneficii

Vei descoperi cum sa evoluezi continuu. Vei invata sa lucrezi eficient. Vei avea o minte agera. Vei invata mai usor si mai repede. Vei gasi solutii creative pentru problemele tale.

Rezolvarea Conflictelor si Armonia in Relatii - Curs 10 Video

113 minute – 30 de exercitii zilnice te vor ajuta te vor ajuta sa elimini comportamentele negative, certurile si conflictele din relatia ta. Exercitii care iti inlatura asteptarile, dezamagirile, inselatul, minciuna sau evitarea.

Beneficii

Castigi buna-stare sufleteasca, implinire, armonie – prin toate exercitiile practicate. Iti vei pastra autoritatea interioara fara sa suferi pentru problemele altora.

Eliminarea Depresiei si Anxietatii - Curs 10 Video

154 minute – 10 videori cu cate 3 practici fiecare, avand un total de 30 de exercitii zilnice te vor ajuta sa elimini starile negative, atacurile de anxietate si starile de depresie din viata ta.

Beneficii

Vei prelua controlul asupra anxietatii tale. Elimini gandurile negative si depresive. Vei creste stima de sine. Tulburarile de somn vor disparea.

Conectarea cu Sinele Interior - Curs 10 Video

133 minute – 10 videori cu cate 3 practici fiecare, avand un total de 30 de exercitii zilnice te vor ajuta sa  te cunosti pe tine, sa devii cea mai buna versiune sufleteasca a ta: sa iti mentii integritatea, cuvantul, vointa si disciplina venite din sufletul tau.

Beneficii

Vei exersa prezența si spatiul dintre doua ganduri. Vei invata cum sa iti pastrezi simturile si gandurile fara sa le pierzi, ci sa le stapanesti. Vei lucra si trece anumite probleme si teste care te vor ajuta sa inveti autocontrolul.

Scapă de Frici și Fobii - Curs 10 Video

135 minute – 10 videouri cu cate 3 exerciții în fiecare video, având un total de 30 de exerciții zilnice te vor ajuta să te eliberezi prin înțelegere și practica interioară de stările de teamă, frică și fobie.

Beneficii

Spaima, anxietatea și  imaginația vor fi îndepărtate sau vor apărea din ce în ce mai rar. Vei primi disciplina mentală pentru eliberarea de sentimentele grele care te apasă.

Încrederea Partenerilor Media în Alexandru Pleșea

Back To Top
×Close search
Search