fbpx

Cum ar fi dacă ai avea aceste 3 lucruri?

  • Blog

Întorcându-mă cu fața spre mine, deși observam lucrurile din afara mea, oriunde am fost, am constatat că am de ales două enorme lucruri, două decizii, care fac parte din manifestarea fiecărui biped.

Prima manifestare, general întâlnită și observată cel mai des în alegerile fiecăruia, este obișnuința de a alege ce ai de făcut. În acest mod, fascinația lucrurilor exterioare, de orice natură sunt ele, hipnotizează omul oferindu-i alegerile confortabile, sigure, liniștite, iar această manifestare îl ține atât de calm și cert pe alegerilor lui, încât orice situație neprevăzută din viitor, o va considera un blestem, un necaz sau și mai rău, ceva ce ar spune: ce are Dumnezeu cu mine?

A doua manifestare, extrem de rar întâlnită, însă care, prin natura ei dificilă datorită lipsei de antrenament intern, este introspecția, alegerea de a privi în tine, în raport cu ce este în afara, simultan, iar în acest mod, limbajul sacru intern ar direcționa decizia. În această manifestare, regretul, riscul sau așteptările ar dispărea, pentru că energia în decizie este ghidată de sistemul intern de valori pe care omul le observă în moment, în inima, mintea și toată prezența lui generală.

Fiecare posesor de astfel de aparate sacre: inimă, minte, trup fizic, nu este privat să aleagă a doua manifestare. Însă, prin ceea ce se numește automatism robotizat  al tuturor alegerilor din trecut, el va trăi fericit și tranchilizat în prima manifestare, chiar ajungând la un moment dat să învețe și pe alții despre asta.

Aceste trei lucruri de mai jos, sunt metode de antrenament pentru a alege a doua manifestare de decizie, cea care este purtătoare de sănătate interioară, în raport cu Natura și Divinitatea ce ne înconjoară.

  1. Amintirea de misiunea, scopul și direcția mea.
  2. Inteligența emoțională pentru a ajunge la punctul 1.
  3. Funcționarea activă și responsabilă a psihismului și trăirilor determinate pentru a ajunge la punctul 2.

Ultimele două puncte vor conduce spre rezultatul dorit de tine de la punctul 1.
Pe acestea două le vom pune în practică prin exerciții orientale și occidentale:

Înscriere aici: 8 Practici: Dezvoltare Inteligența Emoțională 

Conferință va fi online / webinar pe zoom – ora 21-22.30
Preț participare 29 RON – durata 90 de minute

Rămâi cu bine.

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search