fbpx

Cine gândește? Tu sau mintea ta?

cine-ga%cc%82ndes%cc%a6te-tu-sau-mintea-ta

Voința ta este măsurată când gandurile tale sunt provocate intenționat de om. Celelalte gânduri, pe care le putem numi Imaginație sau Obișnuințe mentale, ele doar apar neintenționat în mintea noastră. Si nici măcăr nu știm de ele.

Ar fi mare recunoștința să știm uneori de ce „plecăm” de multe ori după un gând sau altul, altfel spus, ne identificăm cu ele și uităm ce facem în acea clipă. Gândul ne fură clipa și ne trezim dupa ceva timp, că eram în reverie sau imaginație curată, fără ca noi să vrem să mergem acolo.

În emisiunea de Luni seara de la 6 Tv, Hai Pe Rachetă , afli cum poți măsura singur care dintre gânduri benefice și care nu. Vei afla că problema nu stă în gânduri, care vin și pleacă, ci în identificarea noastră cu ele.

Mintea noastră, cu ajutorul voinței, poate genera gânduri creative în orice circumstanță. Mintea identificată și supusă imaginației, va genera obișnuințe mentale.
Adevăratele gânduri sunt creative.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Comentarii
  
Summary
HAI PE RACHETĂ 19.12.2016 - Obişnuinţe mentale sau gânduri creative? Partea a 2 a
Title
HAI PE RACHETĂ 19.12.2016 - Obişnuinţe mentale sau gânduri creative? Partea a 2 a
Description

Voința ta este măsurată când gândurile tale sunt provocate intenționat de om. Celelalte gânduri, pe care le putem numi Imaginație sau Obișnuințe mentale, ele doar apar neintenționat în mintea noastră și nici măcăr nu știm de ele.

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search