fbpx

Cine, de fapt, cauzează depresia?

  • Blog

Anxietatea este o acțiune formată prin iluzie că realitatea poate fi într-un fel, imaginar, peste un timp scurt. Acest fenomen produce cortizol, pe urmă stres, și pe urmă rigiditate în gândire.

Rigiditatea este nedeschiderea la ce este acum în fața mea.
Și speranța că va fi într-un fel sau altul mai incolo.

Dacă te grăbești să citești, nu înțelegi.
Te avertizez că modul în care mă exprim nu este pentru mintea neatentă și care trece prin toate, fără să ia nimic. Ci vorbesc doar pentru aceia care au puterea să oprească timpul când vor și să extragă ce au nevoie din el.

Depresia este un total de așteptări, învinovățiri, judecată, lipsă de afecțiune, nedeschidere, ascunzișuri și nicio urmă de practică spirituală.
Depresia apare ca efect al puținelor momente în care omul s-a gândit la cele de mai sus, dar n-a făcut nimic.

Diagnosticarea depresiei și anxietății este urmarea atrofiei psihismului nostru. Care, la rândul său, înghite emoționalitatea și nedeschiderea față de alții din teama de a nu fi judecat.

Luni, 26 octombrie, ora 21-22, timp de o oră voi face pe Zoom o conferință tip fulger pentru cei care vor să prevină, să rezolve și să-i ajute pe alții în viitor.

Participarea costă 19 RON. Mai sunt câteva locuri. Participare maximă 100 oameni.
Linkul de înscriere e valabil până se umple sala, după se anulează.

Conferința include:

  • 6 soluții pentru rezolvare depresie și anxietate
  • Exerciții pentru concentrare și memorare
  • Meditație ghidată la final
  • Cum îi poți ajuta pe ceilalți
  • Întrebări scrise și Răspunsuri verbale

Factorii care influențează ce se întâmplă în om, ca el să ajungă la ditamai delăsarea, nu țin doar de el. El doar hrănește cu ce i s-a dat.
Formarea educațională, socială și progresistă, unde comparația a luat locul ajutorului necondiționat, formează noi atitudini interioare, că fiecare e pe barba lui.

Dintr-un asemenea mod, încep să se rupă legăturile reale și apare teama că până și fratele tău poate să te vorbească pe la spate. Cu o astfel de condiție, frica este deja generată, iar orice decizie luată din frică va genera una și mai mare, iar de aici până la depresie mai este insesizabil de puțin.

Ne vedem în conferință?

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search