fbpx

Ce fac și pentru cine în 2021

 • Blog

Au început să se aprindă becurile.
Deși cele de Crăciun s-au stins, s-au aprins altele în interiorul unora dintre noi.
Timpul dobândit și salvat în ultimele luni, pentru cei mai mulți, este irosit în continuare prin mijloace de divertisment care obstrucționează drumul spre gândirea sănătoasă a lucrurilor din jur.

Totuși, pentru cei care acest timp este pus în valoare, pregătirea viitorului va aduce, ca și investițiile, rezultate pe termen lung.

Umărul meu la această valoare pe care tu o dai timpului tău de pregătire a viitorului tău este constantă în ultimii 6 ani. Peste 370 de articole de blog și peste 500 de videouri pe YouTube au venit să întărească valoarea timpului tău.

Timpul este nu doar cel mai prețios lucru al nostru, și nu doar că măsurăm schimbările mentale și exterioare prin el, ci începe să devină factor stresant doar când vrem prea multe și reușim prea puține.

Uitându-mă cu atenție și răbdare la semenii mei, văd lucruri care îngrozesc acea parte din mine care se ocupă cu binele altora. Activitatea principală a omului nostru este dorința de validare, plăcerea de cumpărare a tuturor lucrurilor inutile și căutarea la ceea ce se numește imaginație a tuturor posibilităților sexuale.

Un astfel de om este, prin imitarea obținută din societate, un caz pierdut și denaturat până la un asemenea nivel încât orice șansă să îl ajuți cu ceva, îi faci mai mult rău.

Menirea celor care valorifică timpul este să-l oprească, astfel, ulterior, îl vor pune în slujba lor. Cei care nu îl controlează, sunt controlați de timp.

Munca mea este pentru aceia care doresc următoarele lucruri:

 • Schimbare de comportament și asocieri triviale cu trecutul
 • Eliminare de vicii și fobii, indiferent de agresivitatea lor
 • Dobândirea de concentrare, memorie și creativitate
 • Gândirea spre măsurarea efectelor înaintea faptelor
 • Limbajul ca unealtă de claritate
 • Dezvoltarea voinței ca mijloc de materializare

Acum, în 2021, adaug la lista de mai sus următoarele:

 • Educație spirituală pentru copiii între 12-16 ani
 • Rezolvarea dificultăților în relația copil – părinte
 • Alimentație și nutriție pentru viață lungă și vindecare
 • Lipsa de armonie și neîncredere în relația de cuplu

Activitățile din ultima vreme au accelerat în viața mea aceste ultime direcții pe care acum le pun în ordine acolo unde e nevoie de valoarea lor. Planurile cu ședințele pe care le fac față în față și pe zoom/skype se găsesc dând click aici. Planurile sunt direcționate spre nivelul și posibilitatea de practică pe care le văd la tine.

Tranziția între ce suntem în stare acum și ce vrem în viitor, este atât de mare, încât mecanica, rutina, asocierile, trecutul și glorioasa lene sunt doar câteva obstacole prin care orișicine pune cu adevărat mâna pe viața lui, le are de întrecut.

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search