fbpx

Am avut o seară magică!

  • Blog

Mare mi-a fost bucuria să pot vedea în unii din participanți o forță care sigur nu le va face doar lor bine, ci și, în mod cert, celor din jurul lor.

Această forță de căutare în interiorul lor, a adus nu doar cele 7 metode de creștere a Încrederii Sinelui lor, ci și, evident, practica de a schimba ce are fiecare nevoie în contextul lui.

Acum, pentru că mulți au cerut să îl fac disponibil, datorită faptului că nu au putut participa, am publicat în 2 locuri această conferință înregistrată în care am avut 27 de slide-uri din toate religiile și tradițiile de unde am extras.

Conferința în Magazin = unde primești acces doar la acest Webinar
Conferința în Membru Youtube Practicant = unde primești acces la toate Webinarele avute in 2019, 2020, 2021.

Conferința a avut parte de o meditația colectivă la final, de cele 7 metode de punere în folosință a puterii Sineului nostru.

Dorința mea a fost să evit, pe cât de mult am putut, să crească în oameni aceste malefice atitudini sociale, imitate fără observația individului: vanitatea, amorul propriu, înfumurarea, mândria și importanța socială.

Și pentru că am încercat să aduc, dimpotrivă, atitudinile care se nasc, prin muncă interioară de urmare a sinelui lor, prin smerenie, concentrare, vigilență, memorare și iubire, dar nu în sensul comun al cuvintelor, ci într-un sens nou, pe care îl voi aduce și în conferințele următoare.

Această seară magică de 22 februarie, de aproximativ 100 de minute, a adus  în mine înțelegerea că cei care urmăresc ideile și cercetările mele sunt pe drumul de urmare și încredere în sinele lor.

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search