fbpx

Am 2 cadouri GENIALE pentru tine

Da, Decembrie ne imbratiseaza cu toata armonia lui. Cei din jur se mai linistesc, cauta cadouri, stau cu cei dragi, si natura însăși se bucură de aceasta armonie pe care oamenii o genereaza in aceasta luna Sfântă.

Eu, de obicei, ma inchid in cuibul meu si ma apuc de studiu din nou. Insa anul asta cred ca plec intr-o delegatie culturala din nou. Luand la rand pentru a suta oara (pe bune!) muzeele si alte locuri culturale din Europa.

Experientele culturale sunt in prima faza cu arta, a doua faza cu oameni care fac arta din ei insisi, iar a treia cu combinatia intre ele. Astfel de experiente sunt veridice pentru mine.

Marii artisti ai lumii au creat opere uriase pe care le admiram de sute si mii de ani, pentru ca au invatat si disciplinat cu urmatoarele:

  • Un invatator de la care sa invete;
  • Disciplina la orar;
  • Studiu si practica continua;
  • Mii de greșeli;
  • Autocontrol studiat in mii de ore de practica;
  • Cunoastere interioara;
  • Dorinta de a face lasa ceva in urma pentru comunitate/viata;
  • Directie si intelegere Divina.

Cu toate acestea, ei nu ar fi putut sa țina pensula pentru o cromatica si acuratețe robotică  sau crea un umăr dintr-o sculptură daca nu si-ar fi controlat emotiile, mintea sau trupul.

Din deductiile mele, ei lucrau mai intai cu ei insisi sa-si controleze pe deplin functiile mentale, emotionale si fizice, ca sa nu se mai lase influentati de agitatia exteriorului, iar dupa se apucau de munca de artist. Iar munca o faceau cat de bine puteau, cu acele instrumente, in acel context.

Ei bine, revenind pe meleagurile noastre mioritice, eu, Alexandru Pleșea, in acest an 2019 am furnizat 8 cursuri, video, audio si pdf celor care vor sa isi determine singuri actiunile, celor care vor chiar sa faca ceva pentru fericirea, implinirea lor, cat si rezolvarea unor situatii interne. 

Cursurile video, audio si pdf sunt:

 
Aceste 2 cadouri sunt 2 pachete de membru in care tu vei avea acces la toate aceste cursuri, dintr-un singur foc, la un pret imbatabil.
Da de pe orice Device: Tv, mobil, laptop, tableta, PC.

Atentie: Aceasta oferta este limitata la 100 de oameni, din cauza ca efectiv nu voi avea timp de toate intalnirile Skype.

Uita-te la aceste 2 videouri mai intai:

 

Daca vrei sa faci parte din acest colectiv de oameni cu prestigiu, notorietate si sa fii privilegiat ca poti avea acces la toate aceste cursuri video, audio si pdf, atunci scrie-mi pe acest email contact@alexandruplesea.ro ca vrei sa fii Membru, si de care, ori ba.

Primul venit, primul servit

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search