fbpx

5 + 1 Beneficii cand ai Putere Mentala!

5 + 1 Beneficii cand ai Putere Mentala

Mediul actual social ține omul la un nivel scazut. Prin mancare, Tv, țigari, zgomot, bani, distrageri (distractii), reclame, culori, implantare de interese etc.

„Daca inca ai timp de tine, atunci iti gasim noi ceva de facut¨ – astfel omul merge in afara, in loc sa mearga in el însusi.

Din vremuri stravechi oamenii au creat secte, societati secrete, limbaje sau culte ezoterice, povesti, pilde, alegorii, basme, povesti si mai nou, religii, spre a gândi într-un NOU fel. Spre a nu fi la fel cu ceilalti, cu normalitatea.

Nimanui nu i se spune in fata ce e de facut.

Fiecare munceste cu el insusi, si cand ajunge la nivelul la care Povestea, Alegoria sau Basmul au fost create, el le intelege.

Fiecare traditie pe care am vizitat-o, de la satele indigene indepartate din Africa, pana la șintoiștii din Japonia, trecand prin toate, mi-au dezvaluit, nu sub un șirag de evenimente clare, că sunt oameni printre ei care au ceva in PLUS față de ceilalti.

Iar pe acestia am cautat sa-i intreb despre lucrurile lumești.

In virtutea raspunsurilor lor, pe care nu le pot dezvalui aici, am dedus ca au ceva in PLUS fata de ceilalti.

Dorinta mea este sa strang, sa practic si sa ofer mai departe DOAR celui care vrea sau ii vine randul sa primeasca.

Beneficiile dobandirii de Putere Mentala sunt, dupa cercetarile mele, o deschidere spre o viata mai buna in interior. Fara judecata, fara lingusire, fara violenta sau negativitate, fara dușmănii, fara ignoranta, ci printr-o altfel de munca care are nevoie de practica interioara, in vâltoarea zgomotului din afara.

La noi in țara, dezvoltarea personala a luat si a ea un avant enorm si ma bucur mult pentru Romania. Sunt putini si buni cei care cauta sa creasca PRIN ei insisi.

Cele 5 Beneficii pe care le-am cercetat sunt:

  1. Gasesti rapid Solutii la Problemele tale.
  2. Castigi mai mult din orice pentru ca ai invatat Concentrarea.
  3. Construiesti Idei/Solutii pentru cei dragi.
  4. Aduci Ordine unde e Dezordine.
  5. Vezi lucrurile reale (din fața ta), nu cele imaginare (din trecut sau viitor).

Al 6-lea beneficiu este creat doar pentru cel care a ajuns sa observe acest lucru:

  • Problemele celui de langa el sunt si problemele lui.

Am strans, experimentat si oferit un curs complet AUDIO si VIDEO, cat si PDF-ul acestora, pentru a putea ajuta problemele altora. Sunt 30 de Practici in 10 Videouri pe care le las spre cel care VREA pentru el mai mult. Le poti vedea Online si Offline, de pe orice Device.

Acest curs nu iti da nimic din teorie, nu e de crezut, ci iti da doar prin practica si verificarea exercitiilor din el. Beneficiile de mai sus, cele 5+1 le vei dobandi prin exersarea acestora.

In plus, ca sa te antrenezi pentru acest curs, uite 4 videouri GRATUITE pe care le poti viziona:

 

Ramai cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search