fbpx

44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca – Manual eBook

44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca - Manual Ebook

Pentru ca traim in societatea consumerista, unde lucrurile se misca cu o viteza egala cu interesele noastre, am placerea sa iti prezint urmatorul material, care ar putea aduce intensitate si rezultate momentelor din viata ta.

Oamenii nu mai au rabdare sa invete si nici sa se concentreze, deoarece mintea este mai rapida decat decizia lor, si o ia pe ­¨ulei¨ cand acestia nu se asteapta. Ea se duce catre tărâmul imaginatiei involuntare, nu pentru ca obtine ceva de acolo, ci pentru ca asa s-a obisnuit.

Dar oare, joburile noastre pentru ce sunt: strict pentru satisfactii materiale, din care obtinem bani pentru confort si intretinerea familiei, sau cumva sunt pentru a invata, evolua si castiga pe masura nivelului de responsabilizare?

De exemplu, Alexandru are un Job si o face de nevoie. Pana la un punct va fi multumit, sa spunem ca obtine nevoia banilor si are garantat un salariu satisfacator. Dar lui Alexandru, pentru ca deja are banii doriti, ii lipseste nevoia de a invata, evolua si a se responsabiliza mai mult decat o face deja. Acestea din urma ar putea fi masurile pentru satisfactie pe termen lung. Cele dintâi pentru satisfactie pe termen scurt.

Din investigatiile mele, am strans exercitii de concentrare si vointa intr-un manual care iti va servi drept practica constanta pentru satisfactie pe termen lung.

Concentrandu-te mai bine, vei avea rezultate mai mari, atat la locul de munca, cat si in practica ta interioara de evolutie individuala, pe care, daca o ignori, te vei simti insuficient, iar daca ii dai curs, te vei simti ca si cum viata are un sens.

Acest manual eBook este GRATUIT pentru tine si il poti descarca de aici:

 

Inca 3 lucruri iti mai spun:

  1. Concentrarea este o atitudine care se dezvolta prin exercitii zilnice. Cand mintea se poate opri si sta intr-un loc, pe un subiect sau idee, atunci vointa ta va lucra si tu vei obtine concentrare constantă, vigilență, atenție și prezență.
  2. Aici ai un curs complet de 33 de practici in 11 videouri pentru Dezvoltarea Carierei Profesionale.Aici ai un curs complet de 33 de practici in 11 videouri pentru Dezvoltarea Carierei Profesionale. Ia-l DOAR daca vrei sa cresti in organizatia ta.
  3. Cei bine platiti sunt cei care se concentreaza bine pe orice fac, cei slab platiti le lipseste puterea atenției si focalizarii pe sarcinile de care se apuca.

 

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search