fbpx

4 sfaturi de cand am inceput sa muncesc

Te avertizez ca ce voi spune mai jos poate fi contrar anumitor programe sociale pe care le stii.

Pentru ca uneori ai dorinta si sa te cunosti pe tine, iti marturisesc anumite actiuni care pe mine la asta m-au dus, la a ma cunoaste.

Insa sunt atat de sigur ca sunt la inceput, incat nicio zi nu ma opresc.

La 14-16 ani, am inceput sa fac cd-uri cu filme, cu muzica, toate piratate de pe internet, de pe site-uri straine, le inregistram, le vindeam la cunoscuti si prieteni. In Galati, locul de baștina pana la 21 de ani, cei din cartier ma știau pentru ca le gaseam orice.

De la 16 la 18 ani, am inceput sa investesc banii castigati de atunci in echipament. Mi-am luat cel mai bun Pc, laptop, Monitor, imi faceam rețele cu baieții din cartier si exploatam la o scara si mai larga aceste cd-uri petru vanzare.

Pana la 19 am jucat fotbal profesionist la Dunarea Galati, viitorul meu de fotbalist s-a daramat in ziua in care m-am batut cu portarul din echipa mea. Atunci m-am oprit si m-am apucat de lucru in mod mai organizat in societate.

Am inceput la o firma de contabilitate, dupa care am facut asigurari RCA la toate masinile din cartier (le puneam post-it-uri pe parbrize sa ma contacteze), apoi am lucrat in comert in oras cu diferite haine si electronice si am continuat cu vanzari de asigurari de viata, iar in tot acest timp, de la 19 la 21 ani, am citit o mare parte din cartile de Succes ale sefului meu din Galati, remarcabilele si mult cautatele carti ale lui Napoleon Hill, Dale Carnegie si restul din epoca lor.

De la 21 cand am venit la Bucuresti si am facut curierat, comert cu masini, comert cu telefoane si dupa am intrat in industria Online. Era pe val, pregatita sa explodeze. Am invatat mult, stand in casa capturat de la 6 seara pana la 6 dimineata, vreme de 3 ani, am invatat. Am facut afiliere, comert si marketing de tot soiul de categorii si pentru oricine. Toate proiectele si echipele mele urmatoare au fost si sunt in industria de vanzare si afiliere online, pe mai multe niste.

Intre timp, am facut 2 facultati, Psihologie si Sport, una dupa alta. Aceste diplome stiam ca ma vor ajuta doar in vanitatea pe care inca o am si de care incerc sa ma descotoresesc, ca pisica din cusca ei. Cunoasterea avuta aici m-a ajutat doar la a-mi face prieteni si mai buni, si mai loiali.

Adevarata cunoastere era pregatita sa apara, nu le suprafata educatiei conventionale, ci adanc, in cautarile prin lumea intreaga, nu in carti sau cursuri. Lucru pentru care am inceput sa-mi finanțez calatorii in toata lumea si pe toate continentele. Stiam ca totul e ascuns si pastrat bine. Ca si aurul, putini il au si putini vorbesc ca il au.

Toate cursurile facute intre timp, iarasi pe toate continentele, mi-au deschis mintea si inima spre o cunoastere noua de a ajuta oamenii. Ele mi-au servit o perioada de timp, doar atat cat am vazut eficienta lor rapida, dar pe termen scurt. Insa in schimbarea pe termen lung pentru un om, inca sunt la capitolul investigatii, lucru si cercetari.

Din partea unor oameni cheie, atat de cunoscuti incat nici macar vecinii lor nu stiu de ei, mi-au bagat mintile in cap prin 4 lucruri pe care am incercat, si inca ma mai chinui sa le inteleg, prin practica.

  1. Orice muncesti, invata prin munca disciplina, cu suferinta ei cu tot.
  2. Ce muncesti nu este cine esti. (toata stiinta actuala zice pe dos, treaba lor)
  3. Nu trebuie sa iubesti ce muncesti, trebuie sa stii ca o faci in timp ce o faci. Daca iti vezi mintea gândind, emotia lucrând sau mâinile făcând, atunci vezi realitatea muncii tale.
  4. Prin munca ai sansa sa cresti ca om, enorm. Doar daca vrei directia asta. Orice muncesti are sens, doar daca inveti ceva din ea. Cu cat inveti acum, cu atat vei invata in viitor.

In plus, mai am 30 de practici si exercitii despre cum sa cresti in Cariera Profesionala orice ai face. Plus, iti dau si o serie de atitudini si comportamente care te vor duce spre ascensiunea ta profesionala.

Totul adunat din experientele si truda mea in ultimii 16 ani de afaceri.

Cursul il gasesti aici:

 

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search