fbpx

Spiritualitate: 4 învățăminte a Meditației Ramana

spiritualitate
Traducerea din fizic în non-fizic o putem numi Spiritualitate. Ea vine la pachet cu o serie de principii, dovezi, crezuri pe care de-a lungul vieții le tot învățăm și trăim. Dar cum le putem aprofunda?

Cu toții avem momente care ne fac să ne împiedicăm și să ne clătinăm, punând la indoială puterea noastră divină de mari creatori ai lumilor noastre.

Și începem să căutăm.

Mai jos gasești 4 învățăminte de spiritualitate a Meditatiei Ramana și cum le poți aplica:

Lecția 1 :

“Pe oricine ai întâlni, să nu te îndoiești că este o persoană potrivită.”

Nimeni nu intră în viețile noastre pur întâmplător. Toți cei care sunt în preajma noastră, cei cu care interacționăm, au un scop în viața noastră, fie că aduc o lecție fie că ne ajută să îmbunătățim situația prezentă.

Lecția 2 :

“Orice s-a întâmplat a fost singurul lucru care se putea întâmpla”

Nimic din ce am experimentat nu se putea desfășura în alt fel. Până în cele mai mici detalii… Nu există “dacă aș fi făcut asta diferit…s-ar fi întâmplat asta..” Nu.

Ce s-a întâmplat a fost singurul lucru care se putea întâmpla și care trebuia să se întâmple pentru că noi să învățăm lecția pentru a ne putea continua drumul. Orice situație pe care o întâlnim în viață este perfectă, chiar dacă ne depașește puterea de înțelegere și ego-ul.

Lecția 3 :

“Fiecare moment în care ceva se întâmplă este momentul potrivit”

Totul începe exact la momentul potrivit, niciodată prea devreme sau prea tarziu. Când suntem pregătiți pentru asta, pentru ceva nou în viața noastră, acel ceva este pregătit să înceapă.

Lecția 4 :

“Ce se încheie, se încheie”

Este chiar atât de simplu. Când ceva în viața noastră se termină, ajută în evoluția noastră. De aceea, în lumina experiențelor recente, este mai bine să lași să se încheie și să mergi mai departe.

Când devenim capabili să ieșim din sfera ego-ului nostru și să acceptăm că totul este bine, când învățăm să fim buni cu noi înșine și să ne iubim, atunci găsim adevărata fericire.

Urmând aceste 4 lecții de spiritualitate, modul în care ne exprimăm spiritualitatea față de noi înșine este mult mai puternic. Devenim mai buni, mai întelepți, iar etica noastră crește.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Back To Top
×Close search
Search