fbpx

10 Semne că depresia și anxietatea s-au instalat

  • Blog

Studiile actuale despre deformațiile comportamentale și mentale au propus mass-mediei cifre și posibilități de recunoaștere în om a acestora. Însă mass-media le-a prezentat într-o formă mai gravă decât sunt ele de fapt.

Modul de prezentare a fost susținut de confirmările publice ale altor terapeuți care au avut o pâine bună de mâncat de pe urma acestor „umflături” media.

Anxietatea este forma de speculație a viitorului apropiat. Speculația devine sumbră când ceva inconfortabil urmează să se întâmple.

Depresia este suma de non-acțiuni, delăsări și așteptări că lucrurile pot fi altfel. Tristețea instalându-se încet și sigur sub umbrela acestora.

Totuși, de ce sunt diagnosticați așa mulți depresivi anual?
De ce cifrele sunt în creștere?
Având acum acces la informație instant, de ce nu există atitudinea împotriva ei?

Mulți știu, și puțini fac.
Mulți cred, puțini verifică.

Schimbarea unui comportament neplăcut într-unul plăcut cere mai multe atitudini.

Luni, 19 octombrie, de la ora 21.00 voi fi în direct pe YouTube pentru a căuta să aduc aceste atitudini care pot fi făcute spre schimbare.

 

Live-ul va fi despre 10 Semne că depresia și anxietatea s-au instalat

Vei vedea care sunt comportamentele si măsurile luate, în mod neatent, inconștient de om, pentru a aduce și păstra aceste anomalii comportamentale. Într-un astfel de context, viața își pierde din sens.

Păstrarea sănătății mentale are la bază atenția la tine, pe ce faci în afara ta și pe un scop. Dacă vreunul din acestea lipsesc, anxietatea și depresia se instalează.

Felul terapiei moderne de a trata aceste anomalii este prin sedarea sistemului nervos cu tot felul de chimice care subjugă decizia, puterea și voința.

Știu că poți mai mult.
Iar ca să poți, iubește mai mult.

Ne vedem luni in YouTube Live, ora 21.00
Abia aștept!

Rămâi cu bine!

Comentarii
  

Toate informațiile sunt GRATUITE.
ABONEAZĂ-TE și vei primi săptămănal tot ce ai nevoie pentru o minte clară, vigilentă și iscusită în orice condiție a vieții tale.
Învață să rămâi calm, printre toți cei agitați !

Invită un prieten la AlexandruPlesea.ro
Back To Top
×Close search
Search