Pentru fiecare serviciu sau ajutor pe care ti-l fac tie sau echipei tale, poti considera ca tu vei invata si da mai departe. Tuturor in care tu crezi ca pot produce diferenta. Antrenamentul pe care il concep, incepe cu mintea ta si se sfarseste cu mintea ta.
Niciodata nu vei fi separat de mintea ta.

Planul dezvoltarii umane include o serie de constientizari enumarate mai jos :

Mintea ta are nevoie de stabilizare. Exact ca un surfer care este pe cel mai mare val, si tot timpul cade, pentru ca nu ajunge sa aiba Echilibru. Orice mica distragere a mintii lui, il face sa cada. Odata ce el invata sa isi echilibreze mintea, atunci si corpul sau se va echilibra, implicit, orice ‘val’ al vietii va trece foarte usor.

Ceea ce ai in minte, aia pui in practica. Este o mare diferenta intre gandire si a sti ca gandesti.Ceea ce acumulezi, aia produci. Iti vei schimba metodele de acumulare si producere a gandurilor.

Momentan esti servitorul mintii tale. Atunci cand constiinta este supusa unui efort de auto analizare, renuntare la ego si non identificare, transformarea va avea ca rezultat Mintea ta – Comandant Suprem, iar corpul – Executant. Vei invata si despre producerea autovindecarii.

Mintea ta este supusa emotiilor deranjante. Te voi antrena viguros cu mijloace de forta si effort, sa cultivi calitati de a trai prezentul si sa abandonezi emotiile negative si iluziile deranjante.

Mintea ta este mecanica. Orice gest, cuvant, emotie, gand, a mai fost in trecut produs de tine. Mecanicitatea survine prin lucruri repetitive si duce la plafonarea intentiilor, oprirea producerii ideilor si diminuarea creativitatii. Odata ce devii mecanic, modul in care iti traiesti viata este des asemanat cu un robot. Vei invata cum sa opresti mecanicitatea si sa iti ridici prin effort, constiinta si puterea prezentului.

Mintea ta priveste in exterior. Mintea va invata cum sa priveasca in interior.Auto-analizarea emotiilor, renuntarea la EU-ul propriu si oprirea identificarii cu ce este in jur, duc la o natura a mintii tale, clara si introspectiva.

Mintea ta traieste din ego. Cu totii stim ca egoismul este o forma de izolare. Vei invata renuntarea la egoism, la orice forma de mandrie, control, lauda, lacomie, ingamfare si vei aduce in viata ta generozitate, etica, bucurie, concentrare si intelepciune.

Ia o pauza, stai jos si priveste-ti mintea. Marea diferenta dintre oameni si animale, este ca oamenii isi pot examina comportamentul mental si fizic, iar animalele, nu. Mintea produce aprox 60 000 ganduri intr-o zi. Fiecare cu un nivel energetic mai mare sau mic, in functie de puterea de concentrare. Vei invata sa mergi pana acolo unde mintea ta va fi concentrata energetic pe un singur lucru, iar rezultatele vor fi net optime.

Mintea ta se identifica cu lucrurile si situatiile care ii apar. Problema nu este ca avem ganduri multe, problema apare cand ne identificam cu ele si ne fura clipa – prezentul. Plus ca ne duce pe unele cai unde noi nu vrem sa ajungem in acel moment. Acest lucru numit identifcare, poate fi scos din modul de gandire, printr-o serie de exercitii pe care le vei invata si cu care te vei antrena. 99 % din probleme s-ar rezolva, daca nu ne-am identifica cu ele.

Mintea are o calitate uriasa si foarte puternica. Tot timpul va respecta modul in care tu o antrenezi.

De ce te-ai antrena cu mine ?

Imagineaza-ti ca esti pe un drum al vietii in care interesul tau pentru :

– Placere
– Castig
– Lauda
– Buna reputatie

Cauzeaza:

– Durere
– Pierdere
– Vina
– Rea reputatie

Mai exact, orice actiune pe care tu o faci pentru primele 4 lucruri, cauzeaza ultimele 4 lucruri, si nu numai acestea.

Oricat de multe satisfactii vom cauta, cu atat mai mult vor aparea.

Te pot antrena sa alegi calea de mijloc, calea omului ‘Smecher’ sau Dibaci. O numesc asa pentru ca aceasta cale te face sa experimentezi tu insuti, fara sa te increzi in nimic. Vei ajunge pana acolo unde simti ca rabdarea e prima si cea mai grea calitate. In calea omului „Smecher” sau Dibaci, inseamna: Mintea neintrerupta in fata Suferintei.

Suferinta aici e grea, deoarece:

– renunti la ignoranta, treci pe experiente si cunoastere
– renunti la mecanicitate, treci pe actiuni si obiceiuri noi
– renunti la iluzii si ganduri, treci pe actiuni masurabile
– renunti la gelozie si lacomie, treci pe compasiune si generozitate
– renunti la Ego, treci pe non-identificare
– renunti la reactii, treci pe introspectie
– renunti la punctele tale de vedere din ego, treci pe viziune nedistorsionata de ganduri
– renunti la iluzii sau idei, treci pe intentie cuantificabila
– renunti la negativitate, treci pe pozitivism prin minte, corp, voce

Toate renuntarile de mai sus se vor schimba cu:

1. Aspiratii
2. Bucurie / Fericire
3. Stabilitate / Introspectie
4. Odihna

Antrenamentul va ajunge la final in momentul in care mintea ta antrenata va sti sa pastreze controlul, oricand este distrasa
Asa vei intelege diferenta intre ceea ce Stii, si, sa Stii ce sa Faci cu ceea ce Stii.

Acum ai ocazia sa obtii 10-20 ani de dezvoltare,educare si trezire, doar in cateva luni. Poti fi unul dintre cei care apeleaza la un antrenor profesionist timp de cateva luni , sau poti fi ca ceilalti care se dezvolta singuri timp de 10-20 ani. Informatia poate fi aceeasi. Tu alegi calea.

In sesiunile de consultanta readucem optimismul si entuziasmul vietii prin modul in care vom lucra pentru obiectivele si telurile tale. Te voi echipa cu claritate, motivatie, cunostinte si te voi face sa te intelegi pe tine mult mai bine. Exact ce poate mintea ta. Vei invata noi setari mentale, crezuri de urmat si vei incepe sa creezi o viata EXTRA-ordinara chiar acum.

Obiectivul meu: Numai Rezultatele tale

Metodele si strategia cu care lucrez au adus rezultate in mai multe medii de lucru cu oameni extrem de diferiti. Perspectivele pe care ti le voi arata sunt din toate mediile: business, cariera, viata personala. Voi dezvolta si implementa impreuna cu tine un set de rezultate pe care le vom masura. Acestea vor fi cuantificate la un interval prestabilit de comun accord. Obiectivul meu sunt rezultatele tale.

Perspectivele mele pentru tine:

– Reducerea si eliminarea Egoului
– Adoptarea non-identificarii
– Adoptarea non-violentei
– Adoptarea cararii renuntarii
– Oprirea mecanicitatii si dezvoltarea de actiuni si setari mentale noi
– Metode pentru realizarea visului tau
– Marirea productivitatii si creativitatii
– Dezvoltatea capacitatii tale mentale de concentrare si memorare
– Dobandirea de cunostinte si abilitati noi pentru auto-antrenament
– Claritate, disciplina si motivatie pentru obiectivele tale
– Tipsuri despre carti-traininguri-workshopuri-videouri pentru realizarea obiectivelor tale, aici vei scuti zeci de ore de cautat si cateva mii sau zeci de miii de dolari /euro de investit
– Dobandirea de auto-control
– Pastrarea unei sanatati mentale si fizice prin diverse alimente nutritive

Cum te vei simti in si dupa antrenament:

– Constient de prezentul tau
– Vei observa ce faci mecanic si ce nu
– Constient cand folosesti Ego si cand nu
– Capabil de decizii mult mai usor
– Puternic fizic si psihic
– Energizat in fiecare dimineata
– Inspirat si motivat de actiunile tale
– Stabil financiar
– Increzator de sine, optimist, focalizat si centrat pe ce faci
– Puternic datorita tuturor cunostintelor noi dobandite
– Echipat pentru noi provocari
– Implinit si bucuros
– Vei avea un somn plin si odihnitor
– Eliberat de frici, regrete, frustrari si indoieli

Scopul meu este sa te ajut sa descoperi in tine resursele si puterea mintii tale.

Evident, prin efort si lung antrenament.

DE CE antrenez oamenii?

– sa isi transforme mintea. Sa ia actiuni, si sa renunte la gandurile distorsionate si iluzorii
– sa fie capabili sa isi dezvolte cei 4 centri ai creierului lor : Emotional, Intelectual, Motor si Instinctiv. Fiecare centru avand propria memorie, vointa si imaginatie
– sa isi transforme corpul, sa slabeasca, sa se vindece de unele afectiuni, practic sa invete sa ajunga sa cunoasca stiinta mintii lor. Toti oamenii se pot vindeca singuri, doar prin minte. Ea este Comandantul Suprem.
– sa atinga inalte cai de constiinta, prin efort fizic si mental. Prin constientizarea optima a prezentului (mindfulness), a renuntarii identificarii cu gandurile lor si a ignorantei in care se afla.
– sa ajunga la success pe plan personal si professional. DOAR pastrand o cale de actiune pozitiva pentru cei din jur.
– sa invete sa experimenteze, si nu sa se increada in ceva.
– sa fie responsabili pe actiunile, gandurile si vocea lor interioara.
– sa faca diferenta intre dorinta si vointa, intre reactii si non-reactii
Daca oricare din aceste ramuri le vrei in viata ta, atunci vino si incepem un antrenament al mintii tale, fara precedent.

Motive pentru care sa lucram impreuna?

Obiectivul meu numarul 1 este centrarea pe rezultate. Nu am timp si nici nu merg in alte directii in timpul intalnirilor noastre. Provocarea mea devine rezultatele tale. Vorbim la subiect si fara melodrame. Pe acestea le lasi acasa . Cuantificam progresul tau prin rezultate. Vrei cale catre fericire? – Masuram in momente de constiinta ta interioara. Vrei mai multi bani? – Masuram in bani. Vrei un job mai bun? – Masuram in Job. Vrei un nou business?- Masuram in demersuri si cifra de afaceri. Etc

Felul tau in care tu esti, ACUM se va schimba: ce mananci, ce urmaresti, ce inveti, la ce te uiti la Tv, ce discutii ai la masa, ce citesti, ce faci in timpul liber, etc. Vom face o lista si vom afla daca esti capabil sa renunti la ce esti si faci acum, pentru ceea ce poti fi si deveni.

Scrie-mi un email pentru a putea face din timp rezervarea intalnirii. Oferta nu este pentru oricine. Daca te consideri capabil sa vrei sa te dezvolti in aria ta si sustii ca vei face demersuri in urma intalnirilor noastre, atunci rezerva intalnirea.

Procesul de Antrenament Mental este pentru cei care:

– Respecta viata sa si a celor din jur
– Respecta lucrurile si limitele altora
– Spune adevarul
– Unifica si aduna oamenii
– Vorbeste fara sa raneasca, si nu barfeste
– Are bucurii de sine
– Traieste fara ego si gelozii
– Este responsabil pe actiunile proprii

Inscrie-te la NewsLetter si vei fi unul din putinii oameni care vor primi invitatie la unul din Workshopurile mele legate de Constiinta umana, Auto-Control, Dezvoltarea Memoriei, Tehnici de Prezentari cu elemente Hipnotice, Fericire vs Suferinta si Calea Diamantului ( un seminar unic in Romania, unde poti afla drumul catre Iluminare ) si multe altele.

Invitatiile se vor trimite doar la cei care sunt inscrisi ca abonati la NewsLetter. Pentru toti cei inscrisi, pretul va fi cu 20 % mai mic decat in mod official.

Garanția ta

Pentru rezultate optime, recomand sa ramai antrenat in sesiuni, cca 2-4 luni. Si pentru ca sesiunile au nevoie de timp, voi lasa aici pachetele pe care le ofer pentru atingerea rezultatelor tale.

Considera oricare din planurile de mai jos ca cea mai buna investitie pentru un NOU potential intelect:

Fiecare plan vine cu 100 % Banii Inapoi (daca nu ai rezultate). Si BONUS-uri : documente, exercitii si planuri de lucru pentru fiecare sesiune.

100 % Banii Inapoi inseamna ca dupa minim 2 sedinte nu esti multumit de rezultate sau resursele tale nu sunt pe masura planului intocmit de mine, atunci banii vor fi returnati in contul tau.

Toate sesiunile se taxeaza la acelasi tarif. Fie ca acestea se desfasoara pe skype sau fata in fata.

Planuri de antrenament

Daca esti unul din abonatii siteului, primesti 20 % reducere la fiecare curs pe care il vom face:

  • Constiinta Umana si rolul acesteia
  • Auto-Control
  • Dezvoltarea Memoriei si Concentrarii
  • Fericire vs Suferinta
  • Calea Diamantului ( practici si invataturi catre Iluminare )

Planul Galben - Dezvoltarea atitudinii, încrederii de sine și voinței

În planul Galben vei învăța cum să îți optimizezi viața încât atitudinea, încrederea de sine și voința pe care le vei dobândi, îți vor aduce toate obiectivele tale mai aproape de realizare.

Vezi detalii

Planul Portocaliu - Dezvoltarea ambiției, relațiilor sănătoase și puterii financiare

Valorile și crezurile tale te ajută până la un punct.
Dezvoltarea unor noi abilități vine dintr-o dorință mai mare de a fi bine, mai mult decât ești deja. Efortul și disciplina vin la pachet în acest plan.

Vezi detalii

Planul Roșu - Dezvoltarea completă a minții umane – concentrare, perseverență, control

Orice comportament al tău este rezultatul unui program de-al tău.
Schimbând programul, optimizezi comportamentul emoțional, cât și mental. Planul ROȘU reprezintă asumarea prin disciplină și efort pe care le ai de făcut pentru a dobândi concentrarea, perseverența și controlul minții tale

Vezi detalii